Dagen lunch, for u Ralle!

Tänkte bara dela med mig till dig Ralle vad min lunch bestod av!

Och ja, var lika gott som det såg ut!
Fan svensk mat efter en månad är rena orgasmen i käften!

Bara se och njut ralle, se och njut!

Ralle goes blodig again!

Trots att adam nu har lämnat oss och är hemma i sverige (den lycklige jäveln får äta god svensk mat och träffa sin gamle vänner) så fortsätter mitt äventyr här nere ett litet tag till iaf!  Och på något under så är det fortfarande ganska crazy här nere på kvällarna, och precis som rubriken säger gick jag hem igår med ett fint litet jack precis vid höger ögonbryn, och katten va det rann på med nån röd vätska från såret :P
Kvällen igår var riktigt najs, inga stulna kläder iaf och då är det en bra kväll :P 

Aja, kvällen spenderades på oas typ hela kvällen, och självklart beach cluben och orginalet en vända, och fick sitt konstiga slut på pure. Pure är en strippbar som dem flesta kvällar brukar sluta på för alla (om man inte går till heaven dvs, oxå en strippklubb).
Höll ihop hela kvällen med tuff-tuff och drog med honom till pure där det va bra med folk och brudar.. Satt väl där under två shower innan det var dags att gå hemåt med blodigt papper vid ögat...  För mitt under den andra showen skulle strippan ta av sig bikinitoppen och skorna som dem alltid gör och tror ni inte att ena skon lyckas hon sparka iväg och träffa mig i ögonbrynet!! xD 
och vid den punkten tittade ja inte på henne (och här är det lite minnesluckor) kommer bara ihåg att jag sitter med en snygg stilettklacksko i handen och det svider till vid ögat och ser strippan komma springdes mot mig medans tuff-tuff ligger på golvet och asgarvar... fan va förvirrad jag var, fattade verkligen nada :S 

men precis som alla sagor slutar även denna lyckligt, fick en kortare lapdance och några fria shots som plåster på såren :P
Dock så här dagen efter kan ja inte rynka på pannan utan att det gör ont som fan men får väl ta det som ett yttligare fint minne härifrån :D


Jävlar va långt det blev.. får väl sluta skriva och ta en öl istället!

-over and out___

Inte riktigt som planerat kanske...?

Aa som rubriken säger så blev väl inte min resa från Magaluf kanske inte riktigt som det var planerat att det skulle gå, inte ens nära!

Jobbade sista kvällen i magaluf på Grabbarna Grus orginal med Simpa och hade ett riktigt bra drag på stället! Ralle som den bra kompisen han var kom förbi för ANDRA kvällen i rad, tror jag nästan får boka biljett att åka fram och tillbaka till magaluf om han får jobb där! Vilket jag hoppas han får, SNART! :)

Kom hem från GG orginal kl 04:40 ungefär och hade klockan på kl 7 för att kliva upp och ta min packning och röra mig till flygplatsen. Kom till flygplatsen runt 8:30 och gick för att hämta ut mina biljetter. Då får jag reda på att mina biljetter är bokade för den 28 juni och inte den 28 april... KUL!
Så fick börja med att springa runt mellan olika bolaga och försöka boka om en biljett för att ta mig hem till sverige iaf och försöka lösa problemet hemifrån. Så fick tag på en biljett kl 13:25 hem till arlanda.
Kom hem, fick väskan och gick och tog flygbussen till Järva krog dit jag ringde en taxi som skulle hämta mig. Väntade i 40 minuter och minst 10 taxibilar från bolaget jag hade beställt från körde förbi utan att plocka upp mig så ringde Niclas som kom och hämta mig och körde hem mig, STORT TACK!

Så nu sitter jag här i sverige och ska snart boka en biljett till Rhodos. Nya avgångsdatumet blir den 3 maj så liten försening men snart back on track!
SÅ får ju iaf fira valborg i sverige och äta lite svensk mat.. Gissa om det uppskattas! :D

Svenskarna går och säger att det är så varmt, men jag fryser! :S


Ett farväl till Magaluf 2011

Detta inlägget kanske blir det första seriösa och lite sentimentala inlägget på bloggen. Titta t o m vi kan mogna till ibland :P

Idag åkte jag hem från magaluf där jag spenderat den bästa månaden i mitt liv men en grupp verkligen underbara människor, vissa lite mer speciella än andra om vi säger så. Men ni är en grupp jag aldrig kommer glömma och som jag alltid kommer bära med mig i mitt hjärta och minne. På oss var det drag från första stund. Minns när jag och ralle kom in på vårat hotellrum kl 12 och första vi gjorde var att dra igång musiken och drog fram ölen, sen droppa ni in en efter en tills jag tror nästan hela gruppen satt där. Eften den dagen har det inte vart en lugn stund på dessa 4 veckor och fan va mkt kul vi haft och massa dumma saker vi gjort! Allt sånt som man alltid kommer bära med sig. Alla minnen av dumheter ni gjort, som Fredrik som sov i buskarna, Viktor som däcka på e4an och Sebbe som kom in och var pissförbannad på morgonen för att viktor hade fått ligga med en snygg tjej. Det är bara några av grejerna. Skulle kunna skriva en bok om månaden i Magaluf.

Vill bara tacka er för att ni förgyllde min tid på Magaluf, kanske inte var så kul som jag trodde med tanke på att vi var väl nästan aldrig nyktra, men mitt minne kommer alltid vara underbart!

Nu önskar jag er som är kvar i Magaluf lycka till med att hitta jobb och med er liv i magaluf och hoppas ni som åkt hem inte saknar livet i magaluf för mkt utan kan njuta av lite tid hemma :)

Hoppas speciellt på att Martin är lycklig igen och lite nykär efter vart borta 3 veckor från tjej och att Rasmus finner kärleken hos sin brud, som jag tror borde betala hans telefonräkning! ;)

Vill bara avsluta med att önska den nya gruppen i barskolan lycka till och hoppas att de kan hantera de gamla veteranerna från grupp 1 som vet hur man gör!

Lycka till alla och jag tänker på er!

Adam Levestam

Gott med mkt (h)järn!

Jag slängde ju upp en bild igår på våran middag och tänkte idag visa vad det var.. Och det finns ju ett fin fiiiiint uttryck som heter en bild beskriver mer än 1000ord! Tänkte köra på det idag.. :D


Slemigt men mättande!

-over and out-


Marked som sagt

Yes, precis som ja skrev igår är jag och adam märkta 4life (surprise på den,eller?).. Dock va adam lite, ja jag vill inte säga dummare men han,mm ja.. han är dubbeltmärkt!  Dock tänker ja bara lägga upp bild på ena då den andra är inte lika fanny ^^

Men gårdagen då?  jo min käre vän adam jobbade på grabbarna grus och den bra vän som jag är så hälsade jag på honom! bad honom göra en syrlig drink och så får man en puma, och ska väl inte klaga för den är ju faktiskt syrlig :P  
Jag slapp bli blodig igår jämfört med dagen innan så var väl bra det :P  dock hemlös som man är sov ja inte hemma (har ju faktiskt inget hem) men i någons lägenhet, riktigt skönt att få sova ut (dvs sova mer än 6h) ^^



Små men gulliga :D


-over and out---

Ralle goes blodig och adam goes dubbelt märkt

Yes, då är det tisdag igen tror jag! Jag tror inte jag haft en dag som inte vart händelserik här nere, och gårdagen var självklart ingen undantag!
VAd hände då?

Jo igår var det som vanligt lite förkrök på hotellet innan vi drog ut, blev ganska chill kväll förutom att jag kom hem blodig.
DEt som hände vara att jag och några till satt på mitt favorit hak och snackade utanför medans några tog en cigg, och precis framför oss drar en spanjorska världens vurpa och alla börjar skratta lite smått... och då bröt helvetet ut. 
DEt var 2 spanjorskor som skrek och slängde saker osv osv  detta medans deras två manliga vänner försköte lugna dem och bära iväg dem men totalmisslyckades med det.  Jag ställde mig mellan tjejerna och chefen som jobbade där medans hon försökte lugna dem i minst en kvart! vet  inte hur många slag man fick ta i njuren medans chefen sa att jag inte skulle slå tillbaka men F*N va nära det var.

DEt slutade iaf med att jag fick ett riktigt fint jävla rivsår precis vid ögat och på halsen..jävla spanska BITCH!! Fan va arg och sur ja var, och inte blev ja gladare när jag gick till baren och bad om ren och stakr sprit för att tvätta skiten, jävla vad gin svider att tvätta med!
 Tänker inte tråka ut er med mer detaljer utan det får ni ta via msn eller nåt :d


Juste dubelmärkt adam...mm tar det i nästa inlägg, blev så jävla långt annars! Och jag är märkt även ja (a)


Dagens bild:


Berättar senare vad det är, det är inte kyckling iaf!

-over and out-

sova?

Jag har hört en liten fågel viska att det borde vara mer bilder på bloggen sååå, får väl leta fram dem som är acceptabla att lägga ut :P

Kan ju börja med att säga att grupp 2 kom ner igår och vi var inte sena med att bjuda in oss själva så vi hade någonstans att sova för natten, annars hade vi ju behövt fixat boende och det är ju lika dyrt som 10-20 öl, och hellre dricka upp dem ölen än betala boende för dem :P

Och för att fira grupp 2s ankomst va vu tvugna att köra på allnighter igen, kom hem vid 6 tror jag.. Det märks att vi i grupp 1 är galet mkt mer slitna än nya gruppen, kommer ni att se på bilderna då dem flesta bilderna är på min grupp..




















Som ni ses bryr vi oss inte vart vi deckar längre..

-over and out-

En dold skatt!

jadu, ibland när man sitter sådär lite halv bakis (kan diskuteras) och bläddrar bland gamla bilder kan man hitta en finvodkan bland all smuggelvodka och det var väl lite vad som hände idag! Ni som inte vart med oss under dessa 3 veckor kanske inte riktigt förstår hela grejen och då får detta bli ett litet intern inlägg för er barskolelever som vet varför detta är en riktigt kanon bild!
Så utan att dra ut på det mer ska ni nu få årets bild från grupp 1 i magaluf!


NU har vi bild bevis på att det inte bara är Nygren (Fredrik) och Tobbe som vart och myst med skolan camilla utan nu har även våran galna lilla norrman Flemming har vart där oxå!
Grattis grabbar ;D
årets bild, eller vad säger ni grupp 1?

Drick inte öl när ni är bakis, dagens tips!


prins carl-philips i ny flickskandal

Klockan är just nu.. äh det är för tidigt iaf!
Jag och mr. lebestam sitter iaf i parken då vi nyss blev utslängda från vårt eget hotell, tack för den lix typ 9 på morgonen!
FAst tycker nästan mer synd om städerskan som ska städa rummen är oss, tänk er 20 ständigt dräggiga och fulla ungdomar som,, aa men nu kommer ja inte på nåt bra ord bara för det -.-

Och gårdagen som var den sista med alla i gruppen blev som den borde vart, hård.. tänker inte tjata om hur den va, fast det är bara för att jag inte kommer ihåg så mkt av den.
DOCK, ska man inte bada för sent här nere, för då får man gå med rumpan bar efteråt.. fråga mig helst inte hur jag vet det! -.-


Dagen och t.o.m dessa tre veckor hittills sammanfattas nog bäst av följande bild som oxå får bli det sista i detta inlägg för nu ska jag och adam skeda på en parkbänk eller vart  vi nu kan sova ut...


simpsonsstyle!

Tror inte jag behöver säga så mycket, alla vet vad simpsons är, alla vet att homer gillar öl, alla vet vad ölen heter....


Gissa om den va god!?     NOT

-over and out-


Lite skumma blandade bilder..typ

Ja va händer här borta egentligen, som dem flesta räknat ut dricks det lite iaf.. Fast är ändå mkt plugg (iaf för min del) men om man pluggar in allt när man är full, minns man det bättre när man är nykter då..? Svar NEJ! och det vet ja av egna erfarenheter!

juste, lite randombilder var det ja:

 





ADAM DRICKER UR KONDOMGLASET!!!


Taggade boys


Plugga vare va?

Som ni sett är livet riktigt hårt här nere!

Men nu är MITT PLUGGANDE SLUUUUUUT!!
Hade slutproven idag och får reda på resultatet imorn, och sen är det semster..mm undra hur länge man ska stanna..?

-over and out-


Adams goes 20 and wild or!?

Japp, fan det stämmer! Jag fyllde 20 idag ;D SYSTEMMYNDIG! så nu ska jag förbi systemet och kolla om de leggar mig eller inte och om tanten/gubben i kassan säger grattis eller bara tycker jag är en snorunge till alkolist! eller nää vänta.. finns inga systembolag i mallorca utan här går du till matbutiken och köper en liter rom för 60kr! VÄRT!

Så hur fucka jag ur på min 20 årsdag i magaluf då? GAAAAAAAALEN kväll!!
Började med att Ralle, min lilla älskling, bjöd mig på kina buffe, SMASKIGT värre! Sen gick vi hem och duscha och gjorde oss i ordning och sen drog JAG ut.. Japp, jag fick gå ut ENSAM på min 20 års dag... För att alla andra jävla idioter till elever skulle plugga inför sitt sluttest som var dagen efter. Bra timing va!?

Men men, jag tänker inte sitta hemma på min födelsedag så jag drog ut iaf! Hamna först på bonkers där jag blivit kompis med lite inkastartjejer så satt där och drack och snackar och flörta med dom lite och hade det jävligt trevligt, som vanligt där :) en stor öl för en euro tackar man inte nej till :) Efter det gick jag bort till Grabbarna Grus Orginal där jag hamna i stort sett hela kvällen och natten :P
Sätt där och söp med de 3 grabbarna som jobba där och det blev en billig fylla då det mesta var på huset :D
Men tänker inte klaga för en riktigt jävla trevlig kväll i slutändan och imorgon när alla är klara med provet så ska magaluf få se på fest de sent kommer glömma, hoppas jag!

Det är varmt.

Mitt försvar och de få minnen jag har kvar av fredagen!

Som ralle skrev så provjobbade han på oas i fredags! Way to go man! :)
och jag, som den bra kompis man är, tänkte såklart passa på att hälsa på honom och utnyttja situationen för att få lite gratis öl och ngn shot! Weeeii, dock gick inte mina planer riktigt som planerat :P

Kvällen började med förkrök på balkongen med hela gänget och efter 3 veckor så har ekonomin börjat ta ut sin rätt för alla så förkröket blev ca 2½ timme långt av hetsdrickande och uppskjuten utgång. Ikv ville alla bli så fulla som möjligt innan utgången för att kunna spara in pengar på drickan! Så runt 00:30 så fick vi slut på drickan och det bar av ut! Första stoppet blev e4an där vi satt och drack lite öl, eller mkt öl beror på hur man ser det hela :P

Jag och tobbe träffade två brudar och ngn grabb som kallades för boston där och bestämde oss för att haka på dom till nästa ställe... alltid kul med lite nytt folk, ellerrrrrrr? ;D

Blev tydligen e4an, men på ngt vis mellan dessa två krogar försvann Tobbe och jag hamnade ensam med dessa. Väl framme vid Grabbarna Grus Orginal så märkte jag hur extremt tråkiga de var och att de enda som hade vart roliga var jag tobbe och boston.. Brudarna kändes som om de var drogade om inte ännu segare. Nitlott!

Men turen vände och inne på GG så träffa jag Minna och Annie, två störtsköna brudar som man alltid har trevligt med! Så hamnade med dom vid baren och både fredde/krille stod i baren vilket innebar att jag på ngt vänster lyckades dricka gratis där... Och det var inte så att jag bad om drinkarna utan de bara kom serverade när man minst anade det. Någon gång under kvällen hade jag tydligen gått ner på ett knä och förlovat mig med Annie, samt frågat Simpan (ena bartendern där) om jag fick hennes hand. Way to go Adam, andra förlovningen på rhodos -.-
Det är här ngn gång minna minnen börjar tryta. Nu börjar luckorna bli fler och allt längre. Kommer ihåg att de stänger krogen men att vi sitter kvar och dricker och sen efter det minns jag att jag gick mot bargatan och sen..... aa godmorgon kan man väl säga!

Så till mitt försvar varför en sån bra kompis som jag (som ralle tycker!) inte dök upp hos ralle var för att 3 andra bartenders lyckades bra med att supa ner mig och jag hade trevligt kvinnligt sällskap! Samt till mitt försvar så tänker ju inte han komma förbi när jag jobbar så kalla det kvitt! Förutom att han missar typ 6 månader när jag jobbar och jag missa en dag, så än en gång ligger jag plus på dig gubben lilla :)

Chips är gott!

mammaspojkar goes duktiga

Trots att vi hade varsin väska fylld upp till bredden med kläder så tar ju dem rena slut efter ett tag och vi är ju liiite för snåla för att betala någon tjock spanjorska tvätta våra kläder med några stenar i vatenbrynet som den gjorde på medeltiden. Så vi bara tackade mamma för att hon packat ner y3 åt oss och så var vet bara börja tvätta, något både jag och adam kände kändes lite fel så vi försökta övetala våra grannflickor att göra det åt oss.. av någon konstig anledning ville dem inte det, både jag och adam förstod inte varför utan såg ut som två frågetecakn.. dem är ju trots att kvinnor och det är väl sånt dem är till för- att tvätta..?

Så det blev bara för mig och mr lebestam att ta tag i smutstvätten och börja tvätta.. dock kom vi på efter att vi hade inget torkställning..mm.. fick bli att leka lite macgyver med dem obejekt vi hade att tillgå..





Fick ingen bild på hur vi byggde att torkställ av några solstolar men fan va smarta vi (JAG!) var!


Over and Out

vart ska vi börja?

Då är det månad och skola igen.. Har inte riktigt koll på när vi bloggade senast men veckodagaran rullar på med skola, middag och sen utgång ungefär, förvånand över hur mkt plugg det faktiskt är!

Men helgen då, ja hur katten var den då..mm.. jo __just jävlar! Jag jobbade ju! (det är svårt att minnas allt okej). Fick provjobba på en svensk bar som heter oas, fick servera en hel del drinkar (och eftersom det bara är försäsong saknas mkt i baren) så fick improvisera en hel del med innehållet men tror dem gick att dricka iaf. fick servera en hel del öl oxå, fast tror ja drack nästan lika många som jag serverade (a)
Och trots att jag jobbade 6 timmar dök inte adam upp en enda gång!!!! detta berodde dock på att han deckat! xD
  SLutade jobbet vid 4 och då var det bara vingla iväg till nästa ställe och kom väl hem vid typ 8, hittad een totaldecka adam i sängen och vår rumskamrat var återigen borta (undrar vart fan han sover varje natt?!)

Har dock inga bilder från denna kväll men kan slänga upp lite övriga bilder senare!

-over and out!-

Spegel, hårgele, raklödder=kul och så nygren

Precis som rubriken förklarar så hade ja och adam lite kul efter ex antal glas när vi kom hem. fråga mig inte hur men på något fantastiskt sätt såg vår spegel ut så här efter att vi borstat tänderna..



Fråga mig inte varför men fan va vi tyckte det var en bra idé att signa spegeln, måste va värmen som får oss att göra skumma saker för som alla vet är både jag och adam helnykterister.


Dock slår denna idé inte våran stand-in-nygren, den pojken fick för sig att efter han avslutat sin utekväll vid 7tiden (det är ungefär då alla våra kvällar slutar) att han skulle hämta med sig en filt från rummet... vrf han gjorde detta fick vi reda på dagen efter då han vinglar in bakis som fan och berättat att två städare har petat på honom och väckt honom.. DÅ har killen alltså tagit sin filt, och gått och lagt sig helt själv i ett buskage som hade två buskar och tre högar sopor..score på den!


-over and out-

And the day goes on with.... AFTER BEACH!

Som jag sa, dagen tog inte slut där utan fortsatte med en afterbeach med öppen bar, allt för endast 20 euro! Var bara att betala och dricka, dricka tills däcka! Speciellt med E4ans motto "Våga kröka, tufft att vara bakis!". Nästan hela gruppen var där vilket inte kan sett bra ut xD 15 st aspackade ungdomar kl 17 på eftermiddagen. Folk kan man ju minst sagt säga kolla snett på en :P

Vi kom, vi söp, vi däcka.. är väl ett bra sätt att sammanfatta after beachen :P vi körde på stentufft från första start och eftersom vi bara hade öppen bar i 2 timmar så gällde det att köpa på hårt! Lite för hårt för vissa!! 











Slutsats av lördagen, dumt att däcka!

Helg = stranden!

Efter som eleverna i barskolan går i skolan 12-19 varje dag så hinner dom aldrig ligga på stranden vilket resluterade i hur skit och bakis de än mådde så tvingade vi oss alla ner på stranden för att ta vara på de få timmarna vi kunde få här (förutom jag som ligger där varje dag, IN THEIR FACES!) t o m Peter och Chris, två av lärarna som hade dygnat kom ner, Cred till dom! Alla låg utslagna på sina handdukar förutom vissa som stod och försökte flaira lite men gav upp rätt snabbt!
Detta låter ju mysigt men det blir bättre! Chris, en brittisk grabb som jobbar som flair instruktör, rådäckar på stranden och somnar! Dum ide bland alla oss elever!

Tänk va mkt kul ett gäng elever kan ha med en däckad lärare! Solkräm, kondom, sand och en mugg så kan man bygga ett litet konstverk :)

Visst var vi snälla mot honom kunde vart värre... eller vänta det blir värre!

och värre!

Tror grabben har lärt sig en läxa, dock var denna timmen som han däcka på stranden enda han sov på ca 48 timmar :P
Men vi andra hade det mysigt på stranden! :)


But the day wasn't over here!

mitt huvud!

Aa, då var dagen man inte önska kom här! Dagen efter en jävla utekväll! Man vaknar upp med tom plånbok, trött som ett as och käften smakar skit! Alltid lika trevligt att vakna upp på det sättet! Men uppvaknandet tar fan priset! Inte för att man mådde sämre än vanligt eller bättre heller för den delen utan för hela den sjuka upplevelsen som hände på natten/morgonen. SKa förklara för er så ni hänger med på vad jag menar :P

I våran lägenhet så delar jag och Ralle på en dubbelsäng (den ni ser ralle ligga i på bilden) och ute i vardagsrummet/köket står två sängar ihop som en dubbelsäng där nygren sover. VI har bevis på att Ralle somna i dubbelsäng (vilket bilden visar) och att jag somna i dubbelsängen för alla mina kläder låg bredvid sängen. Men när jag vakna på morgonen så låg jag ute i sängen i vardagsrummet. Förvirrad och undra vad som har hänt så går jag in för att kolla till Ralle, men han är borta. Ligger inte i sängen där jag la honom kvällen innan. Går ut i köket igen och märker då att han hade legat bakom mig när jag klev upp. SÅ på något jävla vänster har jag och Rasmus lyckats byta säng från våran dubbelsäng som vi har bevis på att vi la oss i till sängen i köket. Och då menar jag inte bara att en av oss två idioter har lyckats med bedriften att byta säng utan både och INGEN av oss har några minnen om när, hur, varför vi vakna i den sängen. Tack gode gud att Rasmus var påklädd iaf och att röven kändes bra ;)

Nää, om det är någon minneslucka jag skulle vilja ha tillbaka minnet av så är det hur fan det sängbytet gick till och varför!

Kan tilllägga att jag inte ens visste att nygren hade vart i vårat rum och hämtat kondom på natten även fast jag hade öppnat dörren åt honom OCH fotat honom. Det kom jag bara ihåg tack vare bilden jag hitta i kameran dagen efter :P

Bilder från barrundan!




The barrunda of HELL! Varning, känsliga läsare varnas!

Tänker börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men ni kommer förstå snart varför och hoppas ni kan ha lite överseende med det! Kan börja med att säga att jag sitter med en öl just nu för att ens orka skriva detta :P

Kvällen började vid 22 då vi gick på baren tvärs över gaten från hotellet, även kallat Red Lion. Där börja vi med en öl och lite shots och efter ca 20-30 minuter så kommer peter och Chris (lärarna) springandes och försökte samla ihop gänget för att dra vidare till nästa stopp.

Stopp två var på bonkers där vi kommer in och det där blev det ytterligare en öl och dags för en tävling, kille mot tjej. Fram ställdes två pallar, 6 shots och 2 drinkar (3 shots och en drink var). De skulle springa mellan pallen, till bardisken, ta en shot, springa till pallen, runda pallen med pannan på pannan och tillbaka och fortsätta så tills alla shots och drinkar var svepta. Slutade med vinst av gruppens egna stekare Anton. Film kommer om möjligt!

Dags för 3de stoppet och klockan är inte ens elva. Denna gång hamna vi på Mambos där jag träffa på ett gäng engelska tjejer som jag lärt känna på stranden. Blev lite fundersam först när det kom fram 5 tjejer som började krama om mig innan jag fick ihop det vilka de var :P Sen försökte jag och ena tjejen lura på Ralle lustgas men han vägra. Nästan hela klassen var uppe på den mekaniska tjuren och på fyllan var det nog ingen höjdare! Var bl a två grabbar som körde samtidigt som slutade med att det såg ut som den ena killen körde den andra i röven. Humor!

Tog en halvtimme där sen var vi över på nästa bar, den 4 som heter Sir Alex. Ytterliggare en engelsk bar som de föregående 3. Här söps det snabbt lite öl och någon shot och sen var det tävling mellan de flesta grabbarna på någon maskin med en boxningsboll som avgör hur hårt man slår. Grabbarna ville se macho ut och valde tjej inställningen för att få högre siffror! :P

Nu blev det dags för den 5e och den första svenska baren E4an. Här drogs det in och söps som galningar direkt. Ett antal öl och någon shot hit och dit och ett under att så många som var kvar ändå var kvar, efter någon halvtimme av supande här så drog vi till sjätte baren.

6 baren var treo som var oxå var en svenskbar. Här bjöds det på gratis sangria vilket uppskattades men kanske inte var så behövligt! Ralle var vid detta tillfället, förjävla full! Skulle sätta sig på en stol och rev ner 2 stolar och hamna själv på backen! Gav oss alla ett riktigt gott skratt. Kom inte upp utan hjälp av våran kära vänn "Nygren".

Sjunde och sista baren på barrundan var Grabbarna Grus Orginal. Här var folk redigt packade, eller aa folk är förjälva fulla! Folk bromsar ju inte upp supandet utan kör på! Här hände det grejer! Jag blev erbjuden två gratis öl om jag bodyshota ralle, vilket jag gjorde utan att tänka efter. Ralle var tokfull, och rasade över ett bord utanför där bordet gick sönder och all öl gick rätt i backen. Jag stod uppe på bardisken och dansa med lite folk och tydligen så strula jag med ngn av dom och hade tydligen planer på att gå hem med henne. Då kommer Camilla inspringades i lokalen och skriker att jag måste dra hem med Ralle och ser honom ståendes utanför och kramar en stolpe. Så gick det med den bruden -.- jävla ralle!
Gick ut och halft bar hem rasmus :P När vi skulle gå igenom parken så ville ralle gå själv vilket resluterade med ett antal vurpor, trasiga jeans, och en tokkrasch i ett par buskar. Busken är fortfarande trasig sen ralles lilla flygtur. Jag och två spanska brudar som satt på en bänk satt och hade riktigt kul åt grabben! Humor på hög nivå!
När jag äntligen fick Ralle i säng och var påväg tillbaka märkte jag att ralle hade gjort två riktigt fina sår bl a ett i armhålan som gör ont som fan! Kom tillbaka till parken där jag hamna på bänken med de två spanska tjejerna som tvätta mitt sår med whisky och sen bjöd på whisky och cola :P Efter en eller två, möjligtvis 3 whisky cola på bänken där så gick det upp för mig att jag hade en brud på orginalet och fick fart under fötterna men fann, till min besvikelse, att hon inte var kvar när jag kom. Cb by ralle, again!

Orginalet stängde och vi drog tillbaka till E4an igen och söp vidare. Vi var ca 8 st kvar av vad som var 20 st, vilket ca 4 av de som var där var inte vid liv utan döda. Kl 03:26 blev vi utsparkade och då gick jag hem och gick och la mig bredvid Ralle i vårat rum. Att jag kom hem, fick upp dörren, och lyckades klä av mig själv var nog ett mirakel av gud. och vid 03:40 kom "Nygren" in och hämta kondomer och försvann iväg för borta match där efter.

Nää, nu måste jag hem duscha, byta om lite för att köra en söndag all night!
Skål på er!

Gissa?

Om nån lyckas gissa vad denna innehåller bjuder adam på en hel utekväll med fri dricka och mat!



Over and out


Skadeglädje #3



En bild säger mer än tusen ord ibland!! xD

Skola

Ja nu har adam fått skrivit lite väl mycket så nu är allt min tur!! Och jag lovar bättre stavningen denna gång förutom att B:ena kan försvinna ibland då det har spillts lite för mkt cider på min data!!
Det var ju som sagt skola ja kom hit för..typ, solen, värmen och spriten hade absolut inget att göra med detta (a)
Börjar 12 varje dag, rätt skönt att börja så sent för fan va sent man lägger sig, hade en lugn kväll igår och kom hem 4, och det va lix en lugn kväll! Och juste, JAG HATAR NYGREN!!!!   (nej inte du vår svenska gulliga nygren, utan vår rumskamrat)  Och detta beror på att hans mobil har ett alarm som har värlens jobbigaste (!!!) signal och denna ringde en gång kl 7 igårmorse och igen en timma senare, och tro inte att nygren hör denna signal för han ligger heeeeelt deckad utan det är JAG som måste upp ur min varma sköna säng men en lätt slänga av bakishuvudvärk som måste upp och fixa det.. Meeen jag är trots allt i magaluf så har lite  svårt att klaga iaf!

Oj nu blev det inte så mkt skola, men what ever det kommer en annan gång!

-over and out-

Fotboll och UK

Igår var en trevlig kväll ^^
Började med att jag och Rasmus tog oss till E4an där vi såg på AIK - DIF matchen. VI var samlade ett gäng svenskar där så var ritkigt trevligt! Skit match för övrigt men klacken var det inge fel på!
Kom tillbaka till hotellet då satt folk och söp på grannballkongen med bl a två av läraren så vi hoppa över dit där vi körde "jag har aldrig" och man fick reda på både det enda och det andra sjuka sakerna folk har gjort, speciellt Chris, en av lärarna... Sinnessjuk grabb! Folk som är lite känsliga kanske ska hoppa en bit nu för här kommer en av de sakerna jag minns som han berätta :P

Han hade haft sex med en brud, sprutat henne i ansiktet, slickat upp det och spottat det på henne... SICK! Och hans bortförklaring "I was in the zone and she asked for it" aa, vettefan om jag skulle göra ngt sånt om hon ens bad mig på hennes bara knän!

Sen drog vi ut på en engelsk pubrunda och gick till lite olika engelska barer där de sålde dyr öl -.- kvällen avslutades med lite biljard på E4an och fyllekäk på ngt pizzahak :P Våran rumskompis kom in mitt i natten med kebab idag IGEN och imorse kom han inte ens ihåg det. Han har inget minne av de dagarna han har vart här hittills :P Way to go boy!


Fotboll på e4an

Ralle lite butter för det går dåligt för DIF ;P

Krök med lärarna

På Red Lion

Biljard på E4an

Nä, fan kan inte slänga bort dagen framför datorn, dags att slänga sig på stranden ist ;D

Ursäkt!

Tänkte börja med att be om ursäkt för Rasmus fina lilla stavning igår! Om jag nu ska förklara hans kassa stavning så kan jag börja såhär.
Vid 12 igår fick vi hotellrummet och våran nya rumskompis som heter Fredrik och bor i Huddinge så för att vi inte ska sakna våran Fredrik där hemma för mkt har han nu fått namnet NYGREN! Vilket han inte förstår varför men bara för honom att lära sig!
Från ca 12:30 hamna alla 19 eleverna plus jag på våran ballkong och spriten flödade och om ni kollar tiden på Rasmus inlägg 18:50 ngt så förstår ni varför hans stavning var lite halvdan :P Men det blogginlägget förklarar vart fan han försvann iväg igår i 2 timmar xD
Själv slockna jag med en norska i ngn timme på vårat rum -.- bra start!
Vid 20 mötte vi upp lärarna och gick till en Svenskbar här nere som heter E4an, riktigt skönt ställe... Där fortsatte kvällen med ett par gratis öl och gratis shots, vilket tog slut ngnstans vid 02-03.. Men de flesta minnena tog slut runt 17...
Vakna upp imorse och våran lägenhet ser redan ut som skit, tomburkar ÖVERALLT, och Nygren har redan tappat bort sin nyckel, way to go man!
Nä nog snackat, nu ska ni få lite bilder på hur vi har det!



Nya "Nygren" även våran roommate


Grabbar som delar rum, syns det? :P





Våran uteplats imorse -.-

nää nu ska jag dra och ta ett chillpill

magaluf

Tänkte släänga upp lite bilder från hur vi har det, stradne np dagen, öl på eftermiddagen och så rukla det typ på :p




Jag och hunden på vårt favorotställe!!






-over and out-

omar

Innan jag och adam åkte låg omar i hårdträning inför en match!! Vad vi sett på fb har hans knä tyvärr förstört igen, önskar att omar skriver en kort notis om vad som har hänt, trots att vi inte är i sverige bryr vi oss om dig gubben, älskar dig för den du är och hoppas att ditt knä slutar jävlas med mig.... love you man!! <3


skola..?

Oj, idag äre det söndag och ber redan nu om ursäkt för min stavnig i detta inläg!!!

Dagen började med fukost på balkonen och sedan checkade vi ut för att sedan kunna checka in på vårt nya boende som vi ska ha i 3 veckor!!  Det första vi gjorde va att gå till "Bip" och fylla kylen men öl och vatten!! Imorgon är det skolan för mig, det suger ganska hårt att börja skolan igen men kan bara tänka lite på becca och helene igen så blir jag glad :D (dem läser nämligen fysik b) ^^¨

Juste, har redan haft vårt första vattenkrig, tog 15 min, sen var det fight med våra norska vänner, VI VANN :D
 Sverigen for the win!!



Fortfaradne lite dåligt med komentarer!
-Over anda out!

Rasmus goes schoooooooooooool, early!?

Japp, rykterna stämmer! Rasmus är i skolan på HELGEN och t o m INNAN han börjat den! Pluggis varning tycker jag! Vi var där och träffade min gamla lärare peter som även är Rasmus blivande lärare och även den nya flair läraren och ägaren till skolan! Märkte att de hade byggt om skolan och SATAN va snyggt det har blivit! Lite modernare :)
Imorgon får vi hämta ut nycklarna till lägenheten där vi kommer bo de kommande 3 veckorna! SKa bli kul och se om jag och rasmus får bo ensamma eller om vi får två rumskompisar att tracka och jävlas med!

Nää nu är rasmus chokladsugen så bip supermarket here we come!


Beach, beer and soccer.... almost brittish!

Denna dag då?
Jodå, stranden som vanligt, såg lite snygga brudar, WOHO! lite ont om den varan just nu :/
Låg på stranden till halv 3 då vi gick och åt lunch och sen bestämde oss för att kolla lite fotboll bland alla britter!
Kan säga att det inte är lätt att koncentrera sig på fotboll när det är massa snygga bollar som studsar runt i bikinis överallt!
Som sagt, sett mer bröst på 2 dagar i Magaluf än ett år i sverige! Boys paradise!

Se fotboll med britter är ngt jag rekomenderar! Riktigt sköna lirare, jävligt trevliga och ROLGIA! Inte alls som osociala, tråkiga svenskar! NO hard feeelings? :)

Nää, nu är vi kissnödiga så måste dra mig hem och pissa! För mkt öl, C ya!

Fag!

Såsom ni läst i förra inlägget är vårt nuvarande hotell inte riiiiiktigt lika fancy som det förra, dock har detta hotellet något det andra inte hade, vilket är en riiiiktigt fag:ig städare som råkat fattat tycker för oss!!!!!
Vi checkade in igår, drog fram högtalarna och sätta på don omar (Kung omar!), stänger av musiken går ut och hör städaren sjunga sången och slänger sig på oss och ber om att få låten som tydligen är hans nya favorit..    Sen denna händelse möts vi nu har en EXTREMT flirtig städare i trappan!    Vi börjar bli smått mörkrädda för honom!!!  men är man snäll,söt och oskyldiga som vi är får man väl ta det ^^

Våran utsikt från vårat underbara hotell!

over and out!




MammasPojkar goes not so fancy!

Precis vart och checkat in på vårat nya hotell dr vi ska bo kommande två nätterna. Kan meddela att vi fick hämta ut nycklarna på pubben som låg bredvid visar lite vilken klass hotellet håller. När vi väl fått tag på nycklarna och konkat packningen till nya hotellet så var det bara att leta sig upp till rummet. Kan meddela att vi bor på toppvåningen och med havsutsikt, inte så mkt att jubla för i detta läget. Duschen funkar knappt, dåligt tryck, inge varmvatten, men å andra sidan inge kallvatten häller, ingen minibar och en ballkongdörr som inte går att stänga! Vi fick ett dubbelrum med tre sängar och vi fick knappt handdukar. Första vi hittar när vi kommer upp på rummet är en bild på en äldre herre och hans nyblivna thaifru och lite dricks. Vill gärna inte tänka på vad som hänt i vårat rum innan vi kom hit!

Men än så länge inga kackelackor funna, STORT PLUS!

Nu blir det bip supermarket och handla 5 liter vatten för 99 cent ;)

Take care

Beach time baby!

Efter en otroligt skön natt på vårat 4 stjärniga hotell, japp mammaspojkar goes fancy, så bestämde vi oss för att ta och spendera våran första dag med att bara chilla gaaaaaaaaaalet på playan. Strålande sol, varmt och lite musik så var ett par timmar lätt dödade på stranden :)
Dock eftersöker jag å ralle en snygg, ung, brud som kan smörja in oss med solkräm då det känns lite fag att smörja varandra! Bara höra av sig till ngn av oss, vi står för boendet! Sista ansökningsdag 5 april!

På stranden försökte jag och ralle en ny metod att få av en tjej trosorna, gick inte så jättebra! :(
Metoden gick ut på att vissla på hunden som hon var ute och gick med vars koppel var fastknutet i hennes bikinitrosor. Tyvärr var hunden dåligt tränad och odresserad! Byracka!

Nu sitter vi i solen, äter glass och har precis vart och köpt ett par turktufflor.

Keep it sunny hunny

4-stjärnigt!!

Vaknade upp på varsin solstol på standen i morse och insåg att alla packning var kvar efte en natt på stranden, tror adam kan ha blivit våldtagen, men shit happens lix...  Tyvärr va detta bara en dagdröm från min sida! 
 Eftersom vårt otroligt snygga hotell inte hade rum för natten insåg vi att vi var tvugna att släpa våra överpackade väskor till ett annat hotell.. Fine tänkte vi men efter att ha gått en gata gav vi upp, gick in på första bästa hotell och tog ett rum ,kosta vad det kosta vill för vi är ju fan på semester!  det slutade med att det kostar 700:- men what ever, 4 stars! (lika mkt som 4 nätter på det första hotellet!!!)

Dock fick vi va vi betalde för... Det ingick frukost dvs!





Blev en hel del kalla öl på balkonen med grym musik från datan i solnedgången!

Juste, behöver råd efter en BRA sommarlåt som kan adderas till vår lista, Kom igen och släng fram ett förslag, gammal eller ny låt spelar ingen roll! :D

-over and out-

  


RSS 2.0