OJ

Ja det har vart väääääääldigt länge sen det bloggades och det är inte OK!  men jag skyller på adam! :d


Som många vet har jag nu gjort adam sällskap i rhodos och på El corazon som vi jobbar i heter!
Ja åkte ner i söndag och fick fan punga upp 3.400!!!!!!!  Men det får man väl ta när man flög med kort varsel!! -.-
Sov inte alls mkt natten innan jag drog så totaldeckade på planet och blev bara väckt när ungjäveln breve börja skrika! Fan va ja hatar barn ibland!   Och inte hade jag med mig hörlurar heller...trodde ja -.-   klart man hittat dem så fort man klivit av planet! TAck för den lix!
Efter att fått hoppa mellan bagagebanden (då dem bytte band typ 5 gånger, det kom upp 2-3 väskor sedan började bandet bakom spotta ut väskor)  precis som sällskapsresan 1 ^^

Dock va taxiresan jävligt awesome då det lät som radin sa ragmunk var fjärde minut ^^



aja dags att tagga och ja lovar att pungsparka adam tills han börjar skriva inlägg han med igen!!

_over and out-

aj

Tänk va smart man blir efter några drinkar...


_over and out-

Äventyret är snart slut.. :(

Ja då har jag bokat mitt flyg hem till sverige!  Var ett svårt men ändå lätt beslut att ta, kommer sakna allt och alla här nere! Dessa snart 9 veckor har vart några av dem bästa i mitt liv, och precis som min mor sa så är detta en-gångi-livet-sak... MEEEEEEEENN det kan du glömma morsan, jag ska bannemig vidare på äventyr, har både australien och alperna och tågluffande kvar att checka-av!

Men för denna gång är äventyret snart slut, fast jag trodde jag skulle klara av en hel säsong så gjorde jag inte det, kändes att jag inte får ut nåt av att vara här.. Det är samma sak varje dag, det är seriöst "lördag" varje dag! Visst hade säsongen kommit igång och även jobben så hade det nog vart lite lättare men nu har det tyvärr inte det.

Ska dock bli riktigt skönt att komma hem, få en lite mer vardagsaktig vecka, ha grillkvällar, träna, och självklart träffa alla som gjort att jag har sån hemlängtan.. Självklart saknar jag alla där hemma men vissa sticker ju självklart ut mer än andra, och har redan planer för i sommar, ska bl.a tydligen till götet och det ser jag verkligen fram mot-Verkligen! 

Och om det är nån mer än jag som känner att adam är gaaalet dålig på att uppdatera (sorra gubben, men det är du verkligen) så tycker jag alla kan skicka en mental pungspark till honom eller iaf minst påpekat på hans fb!

_over and out-

RSS 2.0