frostyy

Jag lämnade Sverige för alperna ihopp om att åka en jävla massa bräda och ha förbannat kul... Kul må ja ha men det enda som är öppet åkmässigt är en glaciär vilket suger...
Dock snott några biler från chefen från edens pub! Galet najs pub förövrigt, blir nog favorithaket i vinter!
Naaajs pics va?
Orkar inte skriva mer, dags att käka frukost och sen... ja det va en bra fråga

Julklapp

Eftersom jag kommer fira jul här i Bad Gastein så lär antalet juklappar till mig minska med ca 100% vilket fan inte är kul!   Så för att inte bryta ihop helt och hållet skuttade en nyvaken rasmus tillsämmans med vännerna ner till skidbutiken.. där vi blev som små barn i en godisbutik! :D  Var 50% rea nämligen! :D
Trots att jag har en fullt fungerande bräda som är galet skön så bidde jag förälskad i en annan (shit ja vänstrar typ!?)...  Och efter att försäljaren sa att ja skulle få 1000 euro om ja lyckades paja den och som bevis, håll längst fram på brädan och hoppat upp på mitten så den fan såg ut som en banan så va saken klar. JAG SKULLE FÅ EN JULKLAPP I ÅR IAF!!!!  dock bara av mig själv...
Juste köpte en ny hjälm oxå!! Så äger just nu 3 st ^^
Brädan gick på 220euro dvs runt 2000:-
Och hjälmen på 70euro dvs ca 650:-
Gött med halva priset! :D

Död och hat åt romme alpin

Vad gör man som bumare(säsongare) när det inte finns nån backe som är öppen, inte har något jobb..? jo man gör precis som alla andra 50 bumare som är här nere, man är social och med det menas dricka öl och ha askul!!

Sitter och tänker lite på vad jag hade gjort just nu om jag va hemma, hade väl vart nån segt heltidsjobb och tränat (dock saknar ja träning som fan) och sen sovit.. och typ taggat till för helgen för då får man festa..
här får man ist partaja och va social VARJE dag!!! :D
Och folk undrar vrf jag är här..?
Sure visst saknar jag vissa där hemma men är ju bara ung och dum en gång i livet ( iaf ung)
Pratade lite med en STS-ledare igår och tydligen har dem massa pensionärer här på semester, och deras semester går ut på att komma hit och äta massa julbord, bara äta äta äta!!  och äta!
Kan tydligen inte ladda upp bilder just nu..................... -.-
får slänga upp några senare ist!!!
Lite komisk fakta.. Romme Alpin har öppnat men det har inte Bad Gastein........

It´s alive!!

Ja då har mitt nya äventyr börjat!
Denna gång har ja fått klara mig utan min kära fru adam då han är hemma och grubblar lite på om han ska ta sitt pick och pack och komma hit! Va tror ni om det, ska han hit!? :D   (klart han ska!!)
Trots att adam inte var lika sugen att dra till alperna som ja så bestämde ja mig att ta min bräda och dra ner själv trots ja aldrig vart där...smart!
Sen på tåget ner kom ja på att jag inte har en jävla aning om va ja gör när vi kmr fram.. för åkte ner utan något boende eller jobb..smart kille_91
Min resa ner hit påbörjades förra veckan med att jag liftade ner med två random dudes jag aldrig träffat what so ever!
Mötte upp dem i götet förra tisdagmorgon och hoppade in i denna random bil i hopp att komma fram till Bad Gastein i ett stycke utan att blivit våldtagen eller allt för mkt dödad!
Och trott eller itne men det gjorde ja fan :D
Jag och mina random dudes som faktiskt oxå hade namn vilket va Julius (cesar) och Oscar.. två trevliga töser! :D
Vi hade en förjävla najs roadtrip ner och ja ska försöka leta fram lite bilder från min första riktiga roadtrip! :D
Gunvald/Gunter/The G
Julle köpte en fin liten maskot på båten från helsingborg!!
Dimman som va var fan extrem! VI såg inte ens vägräcket eller lyset från bilen nästframför oss!
Sen att det stod blåljus överallt ca 200meter längre fram skrämde ju inte upp oss mer eller så..  var nog minst 15bilar i krachen som var på båda sidorna.. och detta var ju på autobahn... scary shit!
Slott..fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!
Sen va vi typ framme efter åkt genom massa aaasslånga alptunnlar

RSS 2.0