Dags för nytt

Det börjar bli dags för en uppsättning nya tröjor!  Speciellt för Adam som bara har en då han gav iväg en av sina två till nån brutta! (smarta killen)  

NI har ju sett hur våra ser ut för tillfället,  dock ska det bli lite ändring på nästa uppsätting!  Och eftersom ja vet att det är ca 50pers som läser vår förjävliga blogg varej dag (vrf läser ni ens all skit vi skriver)  Så vill ja fan ha kommenterer på hur våra nästa ska se ut!

-over and out--

nästan favorit i repris!

Grekungar på stranden gillar vi inte!!

Ja va fan nu kör vi

Ja va fan ska man skriva om!

Kan ju iaf skryta med att jag och min käre roomie adam kommer vara galet mycket brunare än er där hemma då vi lyckats fått till fin rutin som innebär minst 2timmar vid en polol på något hotell..  vi gör så att vi vaknar runt 1, väljer något hotell och bara knatar in och lägger oss vid poolen.. oftast nygrens gamla hotell1 Ska bli kul och se hur lång tid det tar innan den inser att vi inte bor där ^^  den dagen den sorgen!


tyvärr har ju vår älskling gått sönder och gjort vårt liv till ett helvete vilket gör det tungt att gå till jobbet numera, (det är inte vår brödrost! för hade den gått sönder hade ja spenderat en hel dag för att hitta en värdig ersättare!!!)   Det är ju så att vår finfina kamera från expert gått sönder!!!  Oj vilken kvalite det va på den!  Eller såsom den har behandlats har den hållt länge ^^   ingen som råkar veta ifall expert finns på rhodos..?


Det går nu rykten om att omar, pontus och alexxxxx ska komma ner och hälsa på oss i vår fina lilla by! och det tkr ja fan ni ska göra! för ni har en lista att klara av!  en lista inte ens nygren och co kunde slutföra!! :O

För att påminna våra tillfälliga rumskamrater om hur få dagar det är kvar innan vi slipper dem har vi satt upp ett system på väggen där det räknas ner för varje dag det är kvar..  det systemet består av plåster på väggen

Äh, dags för lite bilder från den rosa lilla kameran som tillhör våra fina rumskamrater

'

Jennifer! The mastermind bakom deras luring på adam!


Camilla den andra dvärgen som bor hos oss just nu!


Snyggingarna påväg till jobbet!




Om alla ändå kunde dricksa som denna killen, speciellt i sverige där vi inte ens dricksar 10kr.. han "ger bort" ca 5-10euro per kvar och bartender..såå det är ca 100kr per bartender och kväll!!   så tänk på det när ni är på krogen och vägrar dricksa 2-3kr per öl..





När mammaspojkar kommer hem blire hej-vi-är-hemma-partaj på harrys!!! bara så ni vet!  (apor käkar middag innan!)

_over and out!!!-

Vi hade iaf tur med AC:n

jadu, som tur är funkar AC:n i rummet nu när vi är 4 pers som delar på den trånga lilla lägenheten, men jag och rasmus gjorde den roliga upptäckten idag att vattnet inte funkar i våran lägenhet längre.. Inte i kranarna, inte i duschen, inte i toaletten.. vi är helt utan vatten.. problematiskt? svar ja! Blir kul och se hur länge vi kommer stå vattenlösa! Detta ska hyresvärden få höra av! Avdrag på hyran, JA TACK!


Bakom ryggen och lurad!

Finns så lömska människor som går bakom ryggen på en i denna värld att man kan spy på dom.. Speciellt när det är ens vänner och denna gång ens tre bästa vänner t o m! Det känns ända in i hjärtat, känns i hela kroppen hur man bara darrar av känslorna! Och nu ska ni få höra va de gjorde bakom ryggen på mig denna gång!!!

Pratade med tjejerna för ett par dagar sen och då pratade de om att de skulle ner till göteborg och festa med deras killkompisar där, vilket jag itne har några problem med liksom..

Så igår morse ligger jag och sover och så hör jag och rasmus får massa sms och jag fråga vem fan som ligger och smsar honom och stör våran sömn och han säger att det är en tjejkompis hemifrån som var här.. Sen från ingenstans så flyger han upp och klär på sig och säger att han bara ska iväg och säga hej till sin tjejkompis.. och jag frågar omdet är ngn jag vet vem det är och svarar "det får du se sen"

10 minuter senare kom Ralle in med två av mina bästa tjejkompisar hemifrån som påstod sig att de skulle åka till göteborg! Tror ni jag vart förvånad då eller! men glad!

hade inte den blekaste aning om att de skulle komma! Så mina tre vänner har gått bakom ryggen på mig för att överraska mig och komma till rhodos! vem trodde att man skulle få se sina två bästa tjejkompisar kom in utan förvarning i ens lägenhet!? Inte jag iaf!

Man måste ju bara älska de två tjejerna, Jennifer Jäverstål och Camilla Buhl, kärlek till er! <3


lite blandade skitbilder


Servetriserna på corazon hade sitt lilla roliga :P


Uppdragen som Nygren och co fick när de kom till rhodos.. tyvärr så misslyckades de med att slutföra dom.. Så om omar och grabbarna dyker upp nu så sak vi ge samma lista till dom och se om de kan göra ett bättre jobb!






stämmer, stämmer inte?

Jag och ralle satt och lyssna på musik en dag innan jobbet och så satt vi på en av mina mix listor och så kom "like a prayer" på och jag och ralle lyssnade på texten och båda tolkade en del av texten lite som det kanske ska vara eller inte vara vad vet vi ^^ så som vi kom fram till det iaf blev Jay smith känd med en låt om... aa avgör själva!

When you call my name it's like a little prayer
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer you know I'll take you there

Jadu, avgör själv men jag och ralle tänkte på ngt helt annat än vad låtskrivaren tänkte på... elller!?

Iaf, om det är det jag och ralle tänkte på så gick Jay Smith och vann idol med en låt om.... precis!


Förstår inte!?

Vem gör en resa till t ex Rhodos utan att spara ihop pengar innan! Du är här en vecka, skulle det vara jag skulle jag se till att sparat ihop så mkt pengar innan att jag skulle kunnat torka mig i arslet med det om jag ville! Men nää, vissa idioter åker ju tydligen hit utan pengar och står och ber och tigger om gratis shots!

Du betalar en jävla euro för en shot, inte ens 10 svenska kr för EN shot.. och står folk och prutar och tigger om gratis shots eller billgare shots eller "Hur många kan jag få för 10 euro" "nää inte 10, 15! SNÄÄÄLLLA!"

vafan, du får inte ett piss på krogen hemma för en euro, inte ens garderoben så snälla, sluta vara så jävla snååla och be om gratisshots som kostar en euro att betala för era snålajävlar!

Detta gäller då inte alla då vissa är helt underbara och vill betala mer och dricksar bra.. men förstår inte alla olika anledningar folk kommer med för att få gratis saker!

Här är några jag fått höra:
"Om jag dansar i 10 minuter på bardisken får jag en shot då?" Om du vill dansa, dansa men fan inte för att du ska få en shot
"Jag drog in 10 brudar, jag borde få en shot" So!?, ingen bad dig, vi har inkastare till sånt!
"Din chef sa att jag skulle få två shots" Kom igen, hade han sagt det så hade han kommit in och sagt det till mig personligen!
"Får jag en shot så får du en puss" Jasså, så billig? Plus att vill jag ha en puss så kan jag få det gratis av en annan brud, så jävla svåra är ni inte här nere!
"Du får se mina bröst om jag får en shot" Min största dröm, hur visste du!? :O
"Jag vill ligga med den där bruden (pekar på henne bredvid sig) så kan inte jag få två shots?" jaha, och varför skulle jag göra det.. inte jag som får ligga ju!

Det är var bara några som poppa upp lite snabbt.. men börjar bli trött på tjatandet om gratissaker när shotsen redan är billigare än mat här nere!

Visst, jag bjuder då och då.. men då är det till folk som absolut inte ber om det och som kanske redan har köpt ett par st! sånna som vill betala för sig, sånna som verkligen uppskattar när man bjuder dom! Nää, varför åka pank på en festsemester..

Inga joakim von anka tack!

var bara en tidsfråga...

Japp, var ju bara en tidsfråga innan kameran skulle gå sönder.. så nu får vi se om jag och Ralle ska dra en tur på stan och försöka hitta något ställe där vi kan lämna in den! Kan ju inte leva våra 2 sista månader utan en kamera och det är ju det vi använder för att slippa skriva massa skit på bloggen!

När vi startar den så går objektivet halvvägs ut och sen står det "objektivfel" på skrämen.. skit sak! aja, får se om vi får liv i den eller får slösa våran "höga" host lön på att laga skiten! :P

vill oxå tilldela min sorg och tankar till alla offer i norge!

Dyster dag på många sätt!

R.I.P.

Tänker inte skriva något skojsigt eller långt inlägg nu utan bara tillägna detta till alla offer i Norge och dess anhöriga.... R.I.P.




_over and out--

vilken dag!

oj oj vilken dag!  Till vår stora förvåning vaknade vi upp till en solig dag!!!   Fast förvisso har det vart sol här varje dag sedan ja kom hit kom ja på ^^
För att fira att det va så fint väder denna dag så tvingade vi upp oss redna vid 13-tiden och började dagen med TOAST!!  (Tror ingen fattar hur mkt vi älskar våran brödrost!!  Det är den och ac:n som gör att jag stanna kvar här!)

Det blev först en vända till stranden för att möta upp några av våra snygga inkastare, dock till vår mindre stora förvåning var dem inte där utan hemma och bakis-som vanligt!   Eller här om dagen låg dem på varsin luftmadrass i vattnet och spydde iställt för att göra det hemma, smart måste ja fan erkänna!
Efter att njutit av den fina top-lessutsikten bar det av till Nygrens hotell för att kolla ifall grabbarna levde efter att ha blivit lite fööööör fulla igår ^^
Och föga förvånade så låg dem i poolen och höll i en boll för att hålla sig flytandes i den 1,5m djupa poolen!

Hade tänkt skriva mer om dagen och hur jäkla mkt vi hann med på denna fina dag men det är siesta tid så blir kortfattat och bara någa bilder :P

Och eftersom vi var med nygren och han blev hungrig så kan i ju gissa vart vi hamnade när han fick bestämma..............................donken
Dock har donken här nere nåt vi inte har i sverige, tiggare som står och stirrar på en när man käkar, rätt kul middagsunderhållning eller nåt..

För att inte ni läsare ska klaga kände vi oss tvugna att ta en runda förbi kringlans cafe och  blogga lite och släng aupp bilder samtidigt som vi tjocka i oss ballerina klasskaka!   sååååå kommer iv hem med varsin ölkagge är det ingen ölkagge utan bara massa gyros och kladdkaka vi blivit stora på!


Stranden!




Jääääävlar va fulla dessa va igår! Speciellt han i mitten!


Bad i pooooolen!


Donken med tiggaren i bakgrunden!  Trodde nästan nygren skulle börja ragga på henne :O



Kringlans cafe för lite bloggande! :D

Nu fan äre dags för siesta!!

_ovar and out-


barbilder

ja, lite bilder på saker från baren! ^^


Jag inviger den nya toaletten efter att den förra blev söndersparkad totalt av ngn idiot, säkert samma idiot som slog sönder spegeln.. 7 års otur, in your face mother fucker!


Vi har hög status på baren för vi jobbar med STATUS vodka! :D


Efterfest på Corazon.. som vanligt ;D

Riktigt glad denna kväll då jag fick avsluta kvällen med först ca 40 minuter techno marathon och efter det blev det tooookigt drag i baren då Adam letade fram rockskivorna och spelade en timme av rockmusik.. Var en riktigt fin allsång på varenda låt! Allt från wonderwall till summer of 69 till living on a prayer!

Bevis!

Tänkte bara bevisa att jag och Ralle faktiskt då och då oxå hamnar på stranden, även om det kanske inte är så ofta men vi har vart där!





påse, sax och stenstrand! ;D

crazy shit

Aaa, man får vara med om mycket när man jobbar som bartender, kolla bara på lappen som Ralle fick!



Party hard!

Black out, not pass out!

Pass out är soooo last year, this year is black out! Vad jag nu menar är att ibland händer saker man inte riktigt väntar sig ska ske, som typ att man har ca 45 holländare som har barrunda i baren och det är världens drag och allt är galet och heltplöstligt är det bara helt tyst och helt svart! Det var väl ungefär det som hände, men inte bara för våran bar utan för hela bargatan! På grund av alla dessa krig och oroligheter i grekland så bestämde tydligen sig männen som styr all ström att stänga av den ^^ så där står vi i baren, utan musik, utan ljus och fullt av holländare.

Som tur var tog holländarna det jävligt bra och stämde upp i skön sång, på holländska så kanske var holländsk hatsång vad vet vi? :P

Efter 10 minuter av drinkblandade med en ficklampa i ena handen och spritflaska i andra handen så hördes en röst från ovan som dånade ut:

"Varde ljus!" och det varde ljus, och lite musik på köpet!

Draget fortsatte som innan och folk bara skratta åt vad det var som egentligen hade hänt :P Ett minne verken jag eller ngn annan som var med om det kommer glömma tror jag :P



As i said, black out, not pass out!


Randombilder


Ja dags att VISA hur vi har det!





Eld är kul har jag hört!



Uteserveringen


Bodyshot!!!


Bodyshooooots!!


Skadeglädje!! :D


Går vilt till ibland bland turisterna!






Bildspel nu




Varför jobba när man kan dansa på bardisken istället!?




Avslutar med vårt BÄSTA köp EVER!!!!!

Svar ja! Det är en brödrost! Bästa spenderade 9euro ever!

_over and out--

WTF!

Ja nu vet jag inte hur vi tänkte!

Varken jag eller adam gillar sushi eller är jättefan av vin!   Men på nåt sätt kom vi på den smarta idén att gå till stans dyraste sushirestaurang och äta sushi med några tjejer (det va dock VÅR idé på vart vi skulle äta!).
Så vi sätter oss ner och får en meny och direkt kollar jag och adam på varandra och undrar va fan vi gör där! Det slutar med att vi säger till servitrisen "hej, vi gillar inte sushi och vet inte vad vi borde beställa så ge oss bara den största tallriken med olagad mat (sushi) som ni har!"  
Sen kom ju problemet vad man dricker till sushi..? vad man dricker till en fet köttbit med pommes och bea där är vi experter men SUSHI!?   Så det var bara tillkalla servitrisen igen och frågan blev typ.." Hej,igen.. du vad dricker man till sushi? eller förresten, överraska oss!?"

Vet inte om det va pga sushin eller vinet, men vi blev senare på natten tokfulla, för det har absolut inget med tequila att göra, det är vi överrens om! Utan det MÅSTE va Sushins fel!


Det va 25 eller 30 bitar, och tydligen ska man bli mätt på det..?!!



Drinkarna "efterrätten" va nästan mer mättande!
Ne tilllagat ska det vara!






Dock måste vi erkänna att trots att vi inte gillat sushi innan var det gott......


_over and out_-

Over and out!

Om digerdöden är svarta döden är tequila den vita döden! Fyfan, idag mår man som man förtjänar efter gårdagen! Corazon levera och det spårade totalt, iaf för mig och Ralle i baren!

Nu till hela historien varför jag och Ralle blev tokdygn och jag har inga minnen från igår. Så nu ska vi puzzla ihop det vi minns av kvällen så ska ni få eran förklaring till våran tooooookfylla! :P

Kvällen börjar lugnt men sen kommer det två killar som vänder våran kväll upp och ner! Börjar med att ena killen kommer in och köper tio tequila som han delar på mitten, alltså 5 och 5, som han skjuter fram till mig och ralle och krävde shotrace. jag och Ralle, taggade som alltid var på. Så utan salt, hävde vi i oss 5 tequila var och avsluta med en citron.. Kan stolt meddela att jag vann! Samma idiot kommer in 2 gånger till och kör samma grej, alltså var vi nu uppe i 15 tequila var jag och Ralle.. kan säga att det började snurra lite lätt nu :P

Senare på kvällen kom hans kompis in och köpte 10 tequila, 5 till mig och 5 till honom, och gjorde det ytterligare en gång till.. NU var jag alltså upp i 25 tequila och kände mig lite lätt påverkade bara. Svepte även i mig 2 tequila som ett par tjejer inte ville ha :P

Nu kommer delarna jag inte riktigt kan säga stämmer men som enligt riktigt otrovärdiga källor (en full ralle) har hänt. Enligt honom så gick jag hem där runt kvart över 3 på natten (jag slutar 5 tidigast), jag hade bara gått, försvunnit från baren :P Dock har jag bevis som stärker hans utlåtande.. Hade tydligen ringt en tjejkompis som är här på rhodos vid halv 4 och bett henne komma och sova hos mig vilket hon gjorde oxå..

OM INTE, jag hade gått och däckat och märkte inte när hon ringde fem gånger och skulle säga att hon var vid våran lägenhet.. Jag var HELT utslagen! vaknade upp med strumprna på, svettband med barbladen på armen och armband fortfarande på mig..

Fick precis reda på att jag blev hemskickad av chefen igår oxå! Är en första gång för allt! Som tur är älskar chefen mig så kom undan med en fråga idag om hur jag mår och en liten uppmaning att jag ska tänka på att jag ska orka hela säsongen ut!

Tequila, TKO!

Next stop, the Alps!

Så ligger det till gott folk! Mammaspojkars resa fortsätter, med en "lugn" start i magaluf, och en ännu "lugnare" fortsättning i Rhodos så kommer nu semestern och möjligtvis avslutningen på våran resa i alperna! Jag och rasmus sitter nu och kollar på dröm baren i Saalbach.. Vilken får ni se när vi lägger upp bilderna från den, förhoppningsvis ;D Så ni som hade hoppats på att få spendera ytterliggare en varm och skön vinter med mkt bad, grillkvällar och vollybollspelande får vänta tills nästa vinter för för oss två grabbar blir det hem och vända i princip! Jag vet att ni inte vill höra detta och att ni kommer läsa detta gråtandes men se det från den ljusa sidan, denna gången blir vi iaf inte tokigt bruna och fina medans ni blir likbleka som ni blir under denna sommaren..

För övrigt så är det så äckligt varmt i rhodos att man inte ens kan duscha i kallvatten utan att svettas, plus att det inte går att bada längre då detä r så varmt att vattnet har förångats från havet. Så nu är livet inte så underbart som ni tror att det är! Ni har det bättre än ni tror där hemma i regnet och kylan!

Its getting hot in here, so take of all your clothes!

nyyyyyyyygren!

Kanske är min tur att blogga nu för är trots allt även min blogg och inte bara adams :P
dock vettefan va det finns att skriva om just nu ^^   för dagarna rulla på, vi jobbar varje dag mellan 21 och 05,  seeeeen när vi egentligen går hem är olika varje dag, men vaknar runt 14-15tiden iaf och då är upp några timmar innan det är dags för siesta!  Fan va jag älskar siesta!  Ska fan ha det som krav på mitt nästa jobb! Få sova 2-3 timmar vid 17tiden :D

juste, Nygren kommer snaAAAAAAAAAAAAAAAARTT!! :D :D :D :D :D :D :D :D     kommer bli så jävla kul! och oj va fuuuuuuul nygren och gänget kommer bli!    Måste ta ledigt nån dag så jag kan få se bargatan.. lix bara jobbat sedan jag kom hit -.- men bäst för honom att han tar med en överraskning till mig och adam :D

 shit va jag saknar alla där hemma!  Hade kunnat haft en galet najs svensk sommar men känns som detta blev bäst för alla och alla är nöjda :D  förutom morsan som vill ha hem mig!  meeeen skulle inte tro deT :D

Imorn blire finmidag med hemlagad köttfärs pasta och bröd för då får vi mer utrymme i vår lilla fina lägenhet :D    inget emot tjejerna men fan vatrångt vi bor :P


_over and out.-

De omtalade tröjorna

Tänkte lägga upp en bild på tröjorna vi tryckte som vi nu jobbar delvis i när vi inte står utan tröja förstås :P



där har ni dom! Snygga som fan om vi får säga det själv ;D

Den bästa morgonen på länge!

Ett bättre uppvaknande än det jag och ralle fick imorse kan man nog inte få... nu tror ni säkert att jag och ralle vakna upp bredvid varsin riktigt snygg brud med perfekt kropp som väckte en med massage och frukost på sängen, men nu talar vi om ngt helt annat! Ett riktigt kanon uppvaknande!

Vi blev väckta av att våra tre roomies kommer in och säger att de har fått jobb och har fått lägenhet å att de nu kommer flytta och ta sina grejer med sig! Ska lägga upp lite bilder från lägenheten så kommer ni förstå varför det var ett sånt underbart vaknande!







Som kan se på bilderna är det kaos i våran lägenhet och där bor vi 5 st, och på bilderna ni ser så är det städat en timme innan de är tagna :P då kan ni förstå kaoset innan :P


Tröjorna och tjejerna har kommit!

Igår blev första kvällen jag och Ralle jobbade med våra nya tröjor och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med dom! De blev ritkigt snygga! Bättre än vad jag hade hoppats på :) men vad kan man säga, jag och ralle kanske ska bli kläddesigners på sidan av ;P

Tyvärr så tror jag ralle återlever lite av mardrömmen från magaluf då vi just nu är 5 pers som delar på en lägenhet för 1½ person.. Det är kaos, speciellt då det är 3 tjejer vi fått som roomies för 2-3 nätter framöver. Det tog dom 3 timmar så var det roseflaska, breezers, smink, kläder och allt annat tjejigt i HELA lägenheten. För att kunna sova måste vi dela på en säng och en madrass så trångt som fan är det! Som tur är har man förmånen att få dela sängen med en tjej då jag står för hyran just nu :D

Tjejerna var så snälla och frågade innan om vi ville ha ngt från sverige och de fick en liten lista på saker vi behövde:

Kondomer, Kalles Kaviar, Badrumsmatta, Duschdrapperi, kudde, strumpor, toasits, toadörr, sängkläder, galgar, hylla, krokar, hårwax, hårspray, sopkvast, dammsugare, skohylla, hushållsost, ramlösa päron, mammascans köttbullar, möbler från ikea (valfria helst loftsäng), gott och blandat, ballerina kladdkaka, mörkagardiner,lampta till toaletten x2, toalettpapper (lambi) och slutligen valfri överraskning.

Och gissa hur mkt de fixade, gott å blandat och ngn annan sketen jävla godispåse.... tack för den!

Brudar går inte att lita på!


Tröjor på G!

Idag var jag och ralle och snacka med ett ställe om att trycka lite jobbtröjor till oss två så imorgon ska vi nog förbi och fixa iordning och betala så vi har våra egna tröjor att jobba i snart! Sweeeeeeeeeeeeeet!

alla som inte dricksar är våldtäcksmän!


Bilder från kvällar och nätter i baren!



Titta och kändisarna bara ökar i mängden, vem är nu denna filur i vit tröja?
'
Och titta ännu en kändispajas... vem är han då? ^^

Och så lite naket på det ;P



Ngn grabb som beställde in 400 shots!

Shake that ass!


Adam vet hur man håller tjejerna nöjda ;P





Måste bara lägga upp några bilder på Ralles olika sovpositioner!








Som ni ser så leker livet på rhodos.. men inte mkt bilder från stranden men ska försöka bli ändring på det!

It's always party in Corazon!

Is this SHIT for real!?

Ibl kan man undra vartfan världen är påväg! Bara läsa och dra eran egen slutsats, men måste ge cred till killen, han är påläst!


tredjevärldskriget i baren?

Tänkte skriva om helvetesdagen i baren då vi spendera 3½ timme av soltimmarna på att styra upp kaoset i baren.. Tänker inte skriva mer utan bara låta bilderna tala sitt klara språk!





Finn ett fel på bilden och Ralle bjuder på en helkroppsmassage i rapsolja och brända mandlar valfrihelg fram till 12 december 2012. Gäller så länge lagret räcker!

Så var baren ren och fin efter 3½ timmes slitande! Så här fin har den inte vart sen öppning!

Använd vanish, säg hejdå till fläckar!


blääääähhh

Jag hatar facebook..punkt slut!

-over and out-------


Det spårar ur på corazon!

När Ralle nu har vart en riktigt pain-in-the-ass-**** och klivit upp halv 8 typ 3 dagar i rad och förstört min skönhetssömn ,som jag förövrigt inte behöver men njuter av, bara för att fixa med lite pappersarbete för slippa problem med den trevliga grekiska polisen! Fjolligt... Så i förrgår var Ralles första kväll bredvid mig i baren, vilket ni själva kan lista ut hur de sluta! En riktigt toooookig kväll! Började med att ett danskgäng hade pubrunda hos oss vilket betydde att redan vid 11 så small det till och var säkert ett 30 tal personer i baren och där ifrån gick det bara vidare. Danskarna drack som om de vore roedpoelse och dansa som, ja vad ska man säga?! Danskar dansar :P lite speciellt :P men var tokigt drag tidigt. Där ifårn fylldes baren med fler svenskar och lite fler ungdommar och draget blev bara bättre... Var inte en enda lugn stund på kvällen då jag kunde sluta mixa låtar och sätta på en mixskiva utan var bara för mig att köra skivorna heta kvällen. Folk var på bardisken, vid strippstängerna, på "balkongen" och på dansgolvet. Vart men än kolla så dansade folk och då gäller det även oss i baren som var minst lika taggade som de fulla turisterna, och tror nog alkoholhalten i blodet var den samma, iaf på mig och ralle! Vi körde på shots med gäster och med varandra hela kvällen vilket tog ut sin rätt dagen efter (A) Vid 5 stängde vi dörrarna och drog efterfest som var lika tokig den... Två tjejer stod på bardisken i underkläder och dansade var av en tjej vi tog av bhn på men gjorde inte henne ngt utan hon fortsatte dansa vidare hon :P Jag och ralle hamnade på ngt sätt i kalingar bara och jobbade vidare så.. Kvällen slutade vid halv 8 då sista gästen gick och jag och ralle kunde äntligen gå hem och sova lite, typ sådär till 3 halv 4 ngt :P

Min kusin har även kommit ner så dagen efter ngtstans där när vi vakna så gick vi och mötte upp dom på stranden och chillade lite, lite sol måste man ju få även om det är jobbigt att ta sig upp... Illa när vissa turister kommer och är brunare än vad man är ;P Men soltimmarna är få, synd att inte månen gav en en bränna :P Lurade med kusinen och hennes kompis till baren på dagen där jag och ralle skulle styra upp baren efter dagen innans kaosfest :P Satte tjejerna i arbete och vi stod väl mest och chilla lite medans de fick slita, sweeeet! Så om det är ngn som är sugen på att festa lite på dagen så kontakta mig så drar vi till baren och kör en repa, fast krävs lite arbete från eran sida först bara så ska vi se att spriten flödar sen! ;D
Igår var det ännu en grym kväll, men med en inte lika så grym start.. Var rätt dött fram till typ, unknown... Sa bara BOOOM! Så gick det från tomt, och då menar jag TOMT!, till TJOCKT med folk! Lika tjockt som Biggest Loser-deltagarna! Blev ytterliggare en galen kväll men bra drag och ett antal shots för mkt! Slutade runt 7 även denna kväll så nu är det bara att vänta och se vart kvällens fester tar vägen och stora frågan är om Ralle kommer lyckas eller inte efter 2 dagar! Du är dålig om du inte lyckas din sopa! MUHAHAHA! :D

Nu ska vi ta och sova lite siesta innan kvällens bravader..

Sprit e skit...elller!?

RSS 2.0