Magaluf!

Efter en lång och seg flygresa är vi nu framme i värmen!!
Kom fram till hotellet idag och skulle checka in, meeeeeeeeen ett liiiiitet problem.. våran bokining hade tydligen inte gått fram och hotellet är fullbokat. Det vill säga att nu sitter jag och adam utan hotellrum för natten, men efteren hamburgare och några öl är vi nu på jakt efter ett nytt hotell! Dock är det lågsäsong här nere så alla är antingen fullbokade eller stängda xD

Men inte är vi bittra för det, vi har ju sol, värme och varandra!

JJuste, var föri skolan oxå, och mitt första intryck är att hela altanen är full av tomma spritflaskor, vi snackar alltså hundratals! Och dem enda som vi hittade där låg avdeckade..mm kan bli intressanta 3veckor :D


I taxin på väg mot magaluf!




Är inte helt fel att blogga ibland, sol värme och bra musik!

Over and out!

Ops!

Klockan är snart 12 och ska alltså upp om 6 timmar, och precis som ni kunde läsa har herr Levestam packat klart och somnat hos mig.. Själv kom jag nyss hem från träningen och kom på att jag inte ens tagit fram väskan jag ska packa i (a) Dock är jag inte förvånad, känns som det är så här det kommer vara hela sommarn, tar tag i allt i sista minuten ^^

Måste dock tacka adam för hans packlista, hade heeeeeelt glömt bort passet xD
Dags att hugga in och börja plocka fram vilka kläder som ska med!!

-Over and out-

KLAR!!!

Sisådär 11 timmar innan planet går stänger man resväskan äntligen färdigpackad... men ett problem kvarstår, kallar det luftmadrassprincipen!

Nu ligger allting perfekt ihopvikt och jättebra packat, lite som tetris! Nu till dilemmat.. KOMMER ALDRIG FÅ PLATS MED ALLT PÅ VÄGEN TILL RHODOS FRÅN MAGALUF!!!!!! F*UCKING OMÖJLIGT!

aa, lite som en luftmadrass! När du väl tagit den ur förpackningen kommer den aldrig ner i samma förpackningen igen, lite så känner jag över min packning just nu... Screw it! Det problemet är för scenar :)
Har ju alltid sovsäckslösningen, pressa ner allt och var snabb med att stänga påsen! Funkar alltid ;D

NU ska jag äta upp min glass, ta mitt pick och pack och bege mig hem till Ralle där natten ska spenderas, i samma säng som en viss Herr Nygren låg och nynnade:

But she cried the whole time
Doesn't matter, I had sex

She put a bag on my head
STILL COUNTS!

Så, håller tummarna att Ralle har bytt lakan, annars får det väl bli soffan för natten!

Ice ice baby ;)

tur på stan

Då har man precis kommit hem från stan :) Träffa Lotta en sista gång innan man drog iväg och sen blev det att jag slöt upp med två mkt söta tjejer som jag ska jobba med i sommar! Tog en promenad med Denise medans vi vänta på att Petra skulle sluta :) Riktigt sköna tjejer, skadar ju inte att de var snygga heller ;)
Känner på mig att vi kommer göra rhodos till ett minne för livet och jag känner redan nu på mig att det kommer bli tomt efter dom när de lämnar mig!

Har nu vart så duktig att jag gjort packlista så kände att jag var förtjänt av en paus! Plus att jag väntar på att Petra, som lovat, ska komma och hjälpa mig med packningen men har en stark känsla av att så inte kommer bli!

Keep it real!

ännu mer skadeglädje!

Åh va undebart att veta att det bara är 25 timmar kvar tills man sitter på planet nu! Speciellt när man hör pappa komma in och svära högt på morgonen för att han måste skrapa rutan på bilen och man ser att det är -5.4 grader ute! Då kan man vända sig om i sängen och bara njuta av tanken på att om 48 timmar vaknar man upp på en varm strand ist för en säng i kalla sverige!

Flip out!


Sista förberedelserna

Fan, det närmar sig!! Två ynka dagar, 48 timmar, 2880 minuter, 172 800 sekunder, aa you get the point! inte lång tid kvar!
Idag var vi ute på jakt efter en kamera att ta med oss för att ni inte bara ska behöva sitta som små 10 åriga mobbade tjocka flickor i ett bibliotek och bara läsa dagarna i ändå utan nu ska vi pryda bloggen med lite bilder oxå! Det är lugnt, ni behöver inte tacka oss men bidrag till kameran kan ni sätta in på mitt konto :)
tack på förhand!

Slutade med att min kompis Sebastian Sundin lyckades lura på oss en kamera på expert, så nu vet vi vem vi ska skylla på om skräpet inte funkar! Men på honom gjorde vi tydligen världens deal, det återstår att se!

Nu ska jag fortsätta packa, är kanske lite sista minuten men aa, what can I do!?

Peace out!


Snö!!

Vi ser de snöa, vi ser det snöa det va väl roligt hurraaaa!!!! :D  Än är vintern inte
 över! Meeeeeen vi åker ju i övermorn!  SKADEGLÄDJE på hög nivå! :D :D

-over and out-


Åre och 20års-partaj!

Eftersom adam skrev det första inägget måste ju även ja bli av med min blogg-oskuld!
Dock blir det mest bilder som ja tänker bidra med denna gång, bilder från helgen i åre och även från kalaset vi hade hemma hos mig i lördags :D

Måste dock tacka Omar och Adam för en gryyym fredag med grabbmiddag och det bästa bowlingbesöket ja upplevt! Att vi inte blev utslängda är fan otroligt men bara tacka och ta emot, och juste, sorry pontus för att ja krossade ditt knä med ett klot (a)

Kalaset som var hos mig var nog fan det bästa ever, precis som vanligt höll vi på alldeles för länge, tror dem sista gick och la sig vid 8 och sem första att vakna var vid 9 och så sattes musiken på igen! Vet inte hur många som deckade, hur många skador som folk fick *host* alex *host*! eller hur många som kunde lyssna på I just had sex och njuta av att det stämde!
Juste bilderna!

Ja vi GICK upp till skutan!

 Och ja, vi förtjänade "en" öl för det
















Over and out!

Im in åre bitch!

Då så, var det dags för en longweekend till åre för Mammaspojkar!
Börjar bra med att flyga upp tidigt på torsdagmorgonen och kommer fram till strålande sol och inte ett moln på himlen! Sweet!

Byter om till skidkläderna i lobbyn på ngt halvdant ställe och sen var det pisten som kalla!
Ralle och jag går in för att paya skidkorten och kommer ut men en pistkarta där alla afterski-ställen är utmärkta och vid vilken tid vi ska vara där samt dag, även vart vi ska befinna oss på kvällarna var grabben så snäll att markera ut! Service på hög nivå är vad jag kallar det!

Backarna är fina, lite hårt! Ralle och jag börjar med svarta störtloppsbacken och det fick vi väl äta upp! Man var glad när man var nere och hade livet i behåll! :D

Bara för att slå resan till sälen med ålänningarna så efter 2 åk åkte vi in och satte oss och tog den första ölen ute i den strålande solen. Konstigt det där med att en kall öl smakar bättre i skidbacken när solen skiner?!

Klockan närmare sig 3 och jag och ralle bestämmer oss för att kolla pistkartan efter dagens afterski place, blev fjällis, klassiker!
Kommer dit strax innan tre och märker att varenda jävla bord på hela stället är resarvet. Skiter i det och sätter oss vid ett av långborden och beställer in två feta fjällisburgare och öl, smaskens! Träffar ngn skön grabb från skåne som vi sitter och snackar med.. Riktigt trevlig skön grabb/gubbe hur man nu ska se på saken :P

Gänget som betalat för bordet kommer och vi lyckas flörta till oss att få sitta kvar så hamnar på hörnet längst ner närmast scenen bredvid två söta flickor! Det första som händer är att två ölbackar kommer in och en bricka med jäger shots, kvällen artar sig. Jag och ralle tittar inte på det utan sitter och dricker våran egen öl.. Live bandet börjar lira men den galne fiolsmurfen Per Arne som drar igång kvällen med att köra fiolsolo på bordet! AWESOME! Trott eller ej, men den jävla grabben fick fiol att vara coolt! Släng dig i väggen rydback!
Började snacka lite med tjejerna och lärde tjejerna ett ölspel och satt och bara hade en grym kväll. Ju längre in på kvällen vi kom och ju fullare gänget blev desto mer öl och cider blev vi bjudna på och till slut var vi ett med gänget. Visade sig att de var från skanska och var där på ngt firma event. Efter lite mer öl och jäger fick vi reda på att tjejerna vi snacka med var 28 och 26 och de var bombsäkra på att vi inte var en dag yngre nä 23 vilket vi lämnade osagt, lika bra ;P

Afterskin slutade med att vi bestämde oss för att träffas senare på kvällen på bygget och se mustach och vi blev t o m erbjuda sängplats hos tjejerna för natten. Allt sluta med att vi palla inte punga ut 200 kr för att se några låtar med mustach på kvällen och dissa då även tjejerna.

Dags att tagga för en till dag i backen!

Då kör vi då...

Tänkte att detta var ett grymt tillfälle att starta bloggen, Mammas Pojkar drar till Åre och det är på dagen 2 veckor till vi far iväg.
Så vilka är vi då.. 2 galna, idioter.. Den ena redan bartender och den andra i starten och drömmarna om att bli en bartender :) samt halva "Apor". Tyvärr kommer denna bloggen endast för mestadels bestå av halva Apor men hoppas vi får besök av resten av gänget.

Vad ska vi skriva om i bloggen, det vettefan.. Ingen av oss har några vanor av att blogga men supa kan vi båda så om det inte alltid är korrekt stavning så vet ni varför nu! :P
Ni får gärna komma med förslag på vad vi ska ha med i bloggen och va ni vill läsa om, samt vad ni inte vill se. Sen om vi bryr oss är en annan femma :P

Vad vi hade tänkt skriva om är våran resa denna sommar. Som börjar med Rasmus bartenderutbildning på 3 veckor i magaluf där jag ska leta jobb och bara glida. Sen i början av maj far vi till rhodos där jag har fått jobb på "el corazon" och rasmus ska försöka hitta jobb.
Så ni kommer få följa oss på våran resa som 2 galna, vilda bartenders och hur vi lever vårat liv som bartender på en av de större partyställena i världen.

Bloggen kommer bli fylld av: livet bakom baren, tjejer, sprit och fester! Uppdukat för fylla, dumma ideer och saker vi helst kommer vilja glömma. Sånt ni vill läsa och skratta åt och sånt vi kommer få stå för, även om vi inte kommer ihåg dom!

SÅ hjälp oss nu göra denna bloggen till något ni kommer vilja följa hela sommaren.

Kameran är med, så vi ska försöka få upp så mycket bilder som möjligt!

RSS 2.0