trötta grabbar!

Ja, då var det dags för ännu en dag av dykning.. jag jobbade efterfest och kom hem vid 20 i 7 ungefär och upp vid 8 igen..
Upp kom vi, och vi kom till stället där vi skulle äta frukost sen bestämde vi oss helt enkelt för att ingen av oss pallade.. vi fastnade här och tar det imorgon ist..

Slitna killar?
japp!

Its the final countdown!

Japp, då kan jag meddela er som längtat efter mig och Rasmus hela sommaren, vilket ungefär är alla som läser denna bloggen skulle jag tro, att det är inte långt kvar innan vi är hemma nu!

Nästan exakt en vecka, dock har vi ju inte bokat biljetter men till helgen stänger vi baren och efter det är det bara försöka fixa ngn typ av bränna för mig och rasmus och hitta biljetter hem så är vi snart hemma i kalla sverige igen, om man nu kan kalla det hemma då man spenderat mer tid detta år i Rhodos än i sverige så vad är egentligen hemma?

Soon its all over, back to reality

Dykning dag 1.

Dykningens första dag är avklarad och tro det eller ej, men vi båda kom hem levandes, mer eller mindre.. Trötta som as efter att endast sovit 2 timmar på natten.. Livet är hårt ibland!

Innan vi gick till båten gick vi och köpte 3 mackor som vi sparade som lunch och även en varsin macka från kringlan som vi åt till frukost och en breezer att skölja ner den med, smaskens! Fattar inte hur allt man dricker här nere innehåller alkohol?

Det var en riktigt skön och mysig dag, började med att vi kom till båten vid kvart i 9 efter att ha jobbat till kl 6 på morgonen. Satte oss ner i en soffa och tnäkte sova tills det var dags att dyka, men nej!
Då kommer en av instruktörerna in med säkert 3-4 papper som vi ska fylla i samma sak på varje papper!
Det gamla vanliga, namn, personnr, kontaktuppgifter?
Räcker det inte att skriva det en gång och sen kopiera över det till de andra dokumenten på en dator?! -.-

Efter det så han vi i princip precis somna när de kom och väckte oss för att gå igenom en säkerhetsgenomgång och vad som gällde på båten och schemat för dagen. Vi hade tydligen en 50 minuters båtresa först fram till dykplatsen. Vi blev indelade i 4 grupper som dök i olika omgångar, och dagen skulle bestå för mig och ralle iaf med 2 dyk.

Kommer fram till dykplatsen och det första jag och Ralle gör är att slänga av oss alla grejer och bara slänger oss i vattnet och svalkar oss lite.. så otroligt skönt!

efter en stunds väntan var det äntligen dags för våran tur att dyka, så vi satte på oss våtdräkten, hittade en mask och på med simfötterna och satte oss vid kanten och bara väntade på att få på oss resten av utrustningen. Det är mer fixande än vad man tror innan man får hoppa i plurret och leka kull med fiskarna.. Vilket förövriga är förjävligt duktiga på kull, dock är de lite tråkiga på att vara kullare -.-

Var en sjukt otrolig känsla att simma omkring under vattnet och bara vara, att känna sig viktlös och kunna se upp mot ytan. Men att andas var inte så lätt som man trodde, det var nästan jobbigt ibland. Det kändes som du andades in lite luft men sen kunde du blåsa ut luft i en halvminut kändes det som. Men det kommer väl mer och mer det med andningen när man får mer erfarenhet och vana :)

Efter första dyket hade vi en rast på 1½ timme då vi åt lite och låg och sola innan det var dags för dagens andra tur i det djupa blå. Denna tur var lite längre och vi dök lite djupare, annars var det nästan samma som första dyket och inget speciellt med det :P trisst det där lät förresten :P

Sen påvägen hem tänkte vi att vi skulle sova och vila upp oss inför kvällen men då hade de satans instruktörerna andra planer för oss IGEN!
Denna gången skulle vi sitta och kolla på film, en instruktionsfilm där de lärde ut saker vi behövde kunna inför provet som vi kommer ta.. aja, kan ju meddela att man var lagom pigg till kvällen i baren då! :P

Ska väl avsluta med att lägga upp lite bilder vi fick tagna under dykningen och inte tråka ut er med mer text ;D
Nästa dyk ska vi göra imorgon, och då börjar även kursen på allvar!









Måste säga att man är ju förjävla vacker under ytan ;D

Alla bra idéer genomförs vinglades!

Nu tror jag att vi börjar få solsting eller något för i denna skrivande stund är adam påväg till hamnen för att boka in oss på en dykkurs som varar i 3 dagar och som avslutas med att vi blir certifierade för "open water". Tror det tillåter oss att själva dyka ner till 18meters djup om jag inte minns fel. Oj va vi kommer dö! (och ja nygren, om jag dör kan du få min dator) Kommer sluta med att adam ska spela mig ett spratt och fyller mina tuber med helium och ser hela mig 3 meter över ytan istället för under!

Vi har tänkt hela sommarn på att prova dykning men igår efter partybåten vinglade vi förbi och kollade vad det kostade att dyka och vad dem hade att erbjuda vilket slutade med att vi valde en 3 dagars kurs med 9 dyk!
Och kanske ska tillägga att varken jag eller adam någonsin dykt förut!!!

Första dagen kommer vara redan imorgon! 

Hoppas vi (eller iaf minst en av oss) kommer hem levandes, annars kommer chefen bli pissed på oss och skälla ut oss, för då skulle El corazon inte ha någon bartender den kvällen!

känns skönt att komma ut på lite äventyr igen! Inte gjort det på vet inte hur länge och börjar ju få abstinens av det! Saknar klättringen, vill ut och krypa i grottor igen! Köra kanotpolon med landslaget igen! Tror jag börjar längta hem!! :O

Juste, Helene! Vi ska ut till klövberget så fort jag kommer hem! så fixa fram ett bra billigt tält från XXL som ja kan köpa när jag kommer hem! :D



Wreckdiving here we come!


_over and oooout!

Lonely Island - Im on a boat!

Min och rasmus vardag är väl rätt enformig så Rasmus kom på den sköna ideen att vi skulle åka ut med partybåten, inte för att festa utan bara för att slappna av, bada och komma bort från våra kvarter ett tag.. Få lite ny energi och en ny upplevelse :)
Jag var inte seg på att säga nej till den ideen och grym som Rasmus är lyckas han t o m fixa rabatt för oss ;D Sweet mannen!

Men oj vad våra planer blev ändrade!
Förutom att det inte bara blev jag och rasmus på båten lyckades vi även få med Annelie (servetris hos oss), Nikki (servetris på baren bredvid), 2 sköna stammisgrabbar från våran bar, 2 tjejkompisar som är här och hälsar på, plus 2 snygga brudar som då och då kommit till våran bar ^^

så ist för en lugn liten parresa för mig och rasmus så kliver vi nu på ett stort jävla gäng på båten.. Redan här kan man ana att min och Rasmus resa kommer bli allt annat än lugn!

Jag och rasmus börjar lugnt iaf, knäcker en varsin breezer och en macka var som vi hade med oss och spelade lite kort och bara sola.. Var rätt lugnt i början och alla bara njöt av solen och musiken som spelade.. Dunkade på bra högt men precis lagom så man kunde snacka men ändå att det var fest ^^ Skön musik var det oxå så inge klagande här inte ;D

Kan ha vart på båten i kanske 20 minuter när personalen kommer utspringades med shotflaskan i högsta hugg och det var dags för att shotta ;D
God shot, inte så mkt alkohol men fan, tur det kanske, man ska ju ändå jobba ikv ;D

Vi gjorde ett stop där vi bara fick stanna och bada ett tag vilket var jäkligt skönt.. Stod stilla där kanske 20 minuter medans alla fick svalka sig lite :) sen var det upp i båten igen och vidare..
Nu började folket slappna av lite och man började bli en enda stor grupp, skönt när folk bjuder åp sig själva :)

Tror itne jag behöver säga att under hela tiden på resan så söp vi! Tror det är underförstått va?

Andra stoppet var vid en liten vik där de slängde i brödbitar och tog fram snorklar så här fick vi simma runt och kolla på fiskar, inte så mkt att se men var skönt att bada och busa lite i vattnet ;D

Samtidigt som alla satt och söp på båten sprang de runt med shottflaskor och hällde i munnen på en plus sprang runt med ett spritladdat vattengevär och spruta en i munnnen och här och där ^^ siktet var väl itne på topp ;D

Sen var det dags för tävlingar, 3 om jag ska vara helt korrekt!

Den första gick ut på att en kille skulle med ögonbindel och utan händer äta upp ett äpple som hängde mellan tuttarna på en tjej.. Mitt i allt ihop så lutar sig tjejen bak och så sätter "crewet" dit en rödlök ist! Snacka om chock killarna fick ;P

Andra tävlingen var det dags för tjejerna att jobba lite ;)
Killarna låg på rygg och skulle bli insmörjda och med sololja av tjejerna. Först fick de bara använda händerna och där efter skulle de massera in oljan med sin kropp mot killarnas kropp. Den tjej som fick störst stånd på "sin" kille vann..

Den tredje tävlingen, viilket var den tävlingen då jag var med på med en tjej ur gänget gick ut på att jag skulle äta vattenmelon som låg mellan hennes ben med ögonbindel på mig. Försten som åt upp vattenmelonen vann..
Guess what, tror ni fan inte att det var utklassningseger på den tävlingen från min sida eller? Blev t o m nertvingad att hålla huvudet mellan benen på henne för jag åt försnabbt, så började nästan tugga i mig resten av skalet oxå på melonen.

Som vinst fick vi en skumpaflaska som vi vaskade ut över resten av gänget på båten!
Adam visar att det är corazongänget som visar vart skåpet ska stå mot turisterna ;D

Efter det gjorde vi ytterliggare ett stopp, denna gång var det dags för skumpadykning.. 3 ur crewet simmade iväg till ett par klippor och gömde tre skumpaflaskor. Sen var det bara för alla att hoppa i plurret sen var det sista dit och en jävla kamp om att hitta flaskorna. Besviken på Ralle som lovade att plocka alla tre och kommer tillbaka tomhänt :(

Sista stoppet vi gjorde var det dags för att åka bananbåt!
Pågrund av att en tjej skadat sig vid tidigare åktur så körde de inte fullt ut vilket gjorde att inga av gängen välte med bananen.. Tills....
Japp tills jag och ralle kom på bananen och bestämde oss för att det skulle vi göra ändring på.. Så vid sista kurvan vid båten fick vi alla på bananen att luta sig åt fel hål och välta hela bananen med flit!

Sen blev det simma av för alla oss som satt på bananen men det var det värt ;D inge kul att åka om man inte välter ^^ det som är höjdpunkten av hela åkturen!

Efter detta var det bara dags för ännumer sprit och nu var det fart på folket, nu stod vi nästan alla och dansade och söp hela vägen in i hamnen då tyvärr dagen var slut! :(

Priserna på båten var 2.5 för en öl och 3.5 för en smirnoff.. jag och rasmus brände över 60 euro på sprit på båten.. vilket vill säga att hela våran matkassa rök på 5 timmar.. Way to go grabbar!

Vi kom i hamn runt 6 tiden och vid 9 skulle jag öppna baren.. Sov typ 30 minuter innan det var upp och göra sig iordning.. Var fortfarande dygnrak och hela jävla världen gungade precis lika mkt som båten.. var svårt att hålla balansen!

Kom till baren och första jag gjorde var att sätta mig ner med en öl och försöka må bättre och tagga till... innan jag ens hade öppnat dörrarna till baren hade jag svept i mig en öl och 4 drinkar.. Men fyfan va sänkta jag och rasmus var! Man mådde som man förtjänade kan man säga! No more, eller kanske på tisdag igen förresten det märker vi då ;D

Nää, en dag jag aldrig kommer glömma och som jag alltid kommer påminnas om när jag hör låten:

Lonely Island - I'm on a boat

svar på tal ;D

Igår på partybåten som nästa inlägg kommer handla om stod Rasmus och en brud och tjafsade om vems jag var ^^ båda påstod att jag var deras så bruden vände sig till mig och sa "Säg bara till honom att du är min!"

Mitt svar på hennes påstående var följande:

"Brudar kommer och går, men Rasmus, han består!"

Tror inte riktigt det var det hon hade förväntat sig att jag skulle säga men så är det ju! ;D

RSS 2.0