brudar.. vafan är det för fel på vissa?

Vet inte riktigt vart jag ska börja med detta blogginlägg.. men iaf, som ni kanske har listat hur så kommer det handla om brudar och hur riktigt jävla korkade dom kan vara?

har haft 2 gäng tjejer som hängt i våran bar nu under veckan.. riktiga stammisar.. Den ena brudens armband snodde jag av henne typ första kvällen och så var det inte mer med det.. inte förens igår då hon började komma in och skrika och gorma om att hon ville ha tillbaka det och lugnt, klart hon kan få det.. men inte lätt när det ligger hemma i lägenheten.. vilket jag sa till henne typ 10 gånger på 5 minuter..

Varje gång jag sa att jag inte hade det fick jag fingret upptryckt i ansiktet.. Okej om allt hade slutat där.. men hon fortsätter att tjafsa i säkert 4 timmar om sitt jävla armband som jagi nte har på mig utan som ligger hemma i lägenheten och säger det till henne varje gång att jag inte har det!

Slutade med att jag lacka ur och gick och hämta ett papper och skrev:

"JAG HAR DET INTE DET LIGGER HEMMA!?"

och då fick man fingret upptryckt igen i ansiktet :P

2 minuter senare började hon snacka om att hon ville ha sitt armband och då fick jag nog å frågade henne rätt ut:

"Är du trög eller bara allmänt dum i huvudet? vilket av orden "DET ÄR HEMMA" är det du inte fattar? Seriöst, har du problem eller ngt"

Efter det bara vände jag mig om och gick.. snacka om att en brud kan gå en på nerverna ibland! Stackars grabb som får henne i slutändan...

Det var första bruden som man undrar om allt är rätt med.. vi kan ju inte nöja oss med att bara ha en brud som retar upp en utan vi måste ju ha minst 2!

Den andra bruden är en liten 93(kan fan inte vara äldre) som gått och blivit tokkär i mig.. bland annat köpte hon mig bartender tröja av mig..

Hon och hennes kompisar hade även köpt "el Corazon" tröjor som jag och ralle har börjat trycka upp och sälja till folk.. hennes två kompisar tröjor hade blivit klara men inteh ennes.. då blev hon fett arg på mig och gav mig fingret och sen skrek:

"Ska aldrig mer komma tillbaka till det här skitstället, ska inte betale en cent till här på det jävla bögställe!"

Sen efter det så gick hon.. Kul, andra bruden som ger en fingret den kvällen :P vad har jag gjort för att förtjäna detta :P

Dock kommer hon tillbaka efter en timme och hennes gäng och det första man får när hon kommer in är fingret.. 10 minuter senare frågar hon mig varför jag är så sur och grinig på henne..

Det roliga är att jag inte alls är det utan hon får bara för sig det för att jag pratar med andra tjejer även kallat gäster vilketh on inte förstår..
Sen kan du ju vara för hon sitter och ger mig fingret så fort jag går förbi ^^ undrar om folk tror man får ragg på det sättet? :P

Sen får hon tokflipp och börjar tokragga på mig ist.. skriver "adam <3" på armen och ger mig lapper där det står "bli min?"
"Du är min älskling"
"jag är förälskad i dig"
"Adam<3****"

vart gick vi ifrån "fuck you" till "älskar dig" stadiet? märkte inte det.. :P

Sen på kvällen vill hon följa med mig hem och sova hos mig och jag orkar inte tjafsa utan säger bara visst jag går hem nu ska du med så går du väl med annars stanna här..
Börjar gå hemåt mot mig och hiinner komma 20 meter innan hon vill att vi sätter oss mot väggen och pratar..

Jag säger "nej, jag ska hem ska du med så går vi nu annars gå tillbaka"

Hinner komma ytterliggare 50 meter innan hon vill att vi ska sätta oss igen.. säger samma sak igen och denna gång vänder hon och går tillbaka tak och lov.. Går några grabbar förbi och säger "du kan ju inte släppa ditt ragg i sista sekunden"

JO VET NI GRABBAR ÄR PRECIS VAD JAG KAN GÖRA!

Man har ingen respekt för tjejer här nere.. släpper man den enda kan jag plocka upp två till påvägen hem t o m.. så tråkigt lätta är tjejerna här nere.. tappar ju suget efter dom helt ärligt...

aja. nu har jag fått skriva av mig lite iaf..

Men om tjejer normalt sätt är kontstiga där dessa brudar fan priset!

Donken....

Jadu, donken här i grekland är fan en historia för sig själv :O
först skulle jag bara förbi där en snabbis på dagen och köpa 3 chicken burgers för jag var lite hungrig.. att få tre små jävla chickenburgers ska tydligen ta 32 minuter i detta jävla land! Bara för de inte kan göra en sak i taget utan måste ta typ 3 beställningar samtidigt så ist för att göra en beställning snabbt så tar de 3-4 oh gör extremt långsamt!

Och det värsta var att det blev chickenburgers klara men då står hon och gör ngn av de andra beställningarna så ngn annan idiot kommer och tar dom och ger till ngn kund som precis beställt så får man stå där som ett jävla fån och bara vänta.. Nää, var på väg att bara skita i allt och gå.. men till slut efter mkt om och men så får man sina jävla burgare.. och då var man inte ens sugen längre...

Sen på kvällen efter jobbet tänkte jag ta en sväng förbi donken eftersom de har en stor skyllt där det står open 24hours..

Kommer dit hela donken lyser, dörren är öppen och jag kommer in och ställer mig vid kassan och ska beställa. Sugen som fan är man på en bigtasty menu och bara står och studsar och väntar på att få sätta tänderna i en stor saftig gudomlig big tasty ... Kommer tjejen fram till mig i kassan och säger "vi har stängt!"

HUR FAN KAN NI STÄNGA NÅGOT SOM DET STÅR KLART OCH TYDLIGT SKA VARA ÖPPET 24 TIMMAR OM DYGNET!?
Kanske är 24 timmar i veckan dom har öppet...

Två kvällar efter det så gör jag och Ralle en morgon förbi donken igen för att äta en burgare innan sängen.. Denna gången har det gått så långt att de t o m har låst dörrarna så man inte kommer in..

Damn you Donken!

Fattig unge behöver nya skor..

Detta inlägg är ett rop på hjälp!

Rasmus behöver ett par nya skor då hans nuvarande skor ser ut såhär!


Så nu behöver vi hjälp av ER!
Ni kan skänka era donationer via:
SMS: 15kr + eve operatörsavgift
Telefon: 20kr + 3kr 070-647lurade
telefon: 50kr + 3kr 070-647merlurade

Eller så kan ni sätta in valfritt belopp på följande konto: 5537-grundlurad84

Vi tackar för era donationer!

Ralle banga, så får man väl ta en för laget...

Ja, lite seg kväll igår, som de senaste två har vart.. suger balle men men...

hade lite ont om folk i baren och då kommer våran nuvarande enda inkastare in och säger att han måste gå hem för att han har feber.. För att rädda situationen föreslår jag att ngn av mig och Rasmus ska ut och ställa oss på gatan för vi hade ändå inte fler än 2 personer vid bardisken och resten vid uteserveringen..

Rasmus vill absolut inte eftersom hade hade vart tvången att stå där ute 2 dagar innan han fick börja jobba i baren, så då var det väl bara för mig, som ändå måste sköta musiken, att dra på en mixskiva, dra på en tjocktröja för att itne visa att jag var bartender och svepa 2 drinkar och ltie shots för att få upp modet och sen bege mig ut på gatan..

Stod och snacka med lite olika människor och gäng men har inge koll på hur detta jäkla jobb ska skötas men hinner inte så där mkt längre än 10 minuter innan chefen skickar in mig för att folk har massa önskelåtar de vill ha spelade..

Men jag gjorde iaf ett försök.. inte lätt att vara på gatan när man måste sköta musiken inne.

I'm everywhere!

Uppe med tuppen

Efter en hård natt så rullar omar in till oss och väcker oss  vid halv elva tiden.. Ligger ett tag i sägnen och snackar skit innan jag drar upp grabbarna och vi bestämmer oss för att dra till poolen. Går förbi en spritbutik, köper på oss 5 breezers var jag och ralle och sen bar det av till Manosous och poolen :)

Kommer dit möter Belle som sitter där i sin ensamhet.. svårt när man inte har några vänner!
Vänliga människor som jag och ralle är så sätter vi oss bredvid henne, mestadels för att sno lite vatten av henne men vi säger att det var för att ge henne lite sällskap! :)

Där satt vi och söp och bara tog det chill när jag och omar kom på den grymma iden att vi skulle hoppa från balkongen på första våning och sagt och gjort, upp för trapporna bar det av i en jävla rulle för att hoppa!


Sen andra vändan så lyckades vi även lura med oss rasmus upp ;D


Omar hitta även en uno kortlek i växten nere till vänster på bilden så vi avslutade med en runda uno... ställningen blev följande:
1. Adam
2.Belle
3.Omar
4.Loppan
Stortorsken. Ralle

Blev en utklassningsseger från min sida då jag fick sitta och vänta säkert 5-10 minuter innan 2 gick ut och säkert 10 till innan Ralle fick stor svart negerkuk i röven av Loppan, och nej, den var inte i gummi!



Adam ropa uno, så vann han!

vad ska man göra.. skratta eller gråta?

Igår var en sån dag i baren då man bara ville stänga ner och skita i allt! Ska förklara varför!

Kvällen börjar med att ett gäng på typ 20 st kommer in och börjar med att köpa 24 shots, beställer in 32 till ör att slå rekordet som låg just nu på 55 shots. Av ngn anledning så bestäldes det in 20 till och innan dom var klara så var de uppe i över 300 shots och då var kl inte ens elva! Bra jobbat grabbar, och tjejer, som var lite mesigare när det kom till drickandet ;P

Rätt snart igång och bardisken fylls med dansande människor och draget har precis kommit igång. Kl har väl precis paserat ett något, när man bara hör ett brak som följs av ett bekant ljud.. Det ljudet man brukar höra när man slänger glasflaskor i en glaskross... Det ljudet som får det att vända sig i magen när man jobbar i en bar..

Man vänder sig om och möts nog av den värsta synen jag sett i baren hittills.. två personer ligger i en hög i baren och lyckats krossa 3 brickor med glas, välta ner en hel hylla fylld med våra shotflaskor och rivit ner halva mitt batteri..

NI kan tänka er.. hela golvet i baren var fyllt av säkert 1 cm sprit och bland all sprit så ligger det bara en hög av krossat glas... Så nu skulle vi försöka hålla igång festen, servera gästerna, hålla koll på musiken och städa iordning ett kaos som vi inte ens har när vi öppnar baren.. Man ville bara ge upp då...

men den riktiga humörsänkningen kom när man 10 minuter senare hör samma ljud igen och finner in kille liggandes i baren.. som krossa ungefär det som inte de försat två hade lyckats krossa.. Då visste man inte om man skulle skratta eller gråta.. sånt kaos.. halva våran bar var borta..

och som pricken över i:et är mina skor fyllda av sprit och glassplitter.. så får springah em snabbt och byta skor.. kommer tillbaka och bara känner efter ett tag att jag har glassplitter under hela fötterna och kan knappt stå upp.. Slutar med att jag tvingar chefen att slänga in ngn annan i baren, sätter på en mixskiva och springer hem och börjar plocka glasbitar ur fötterna..

Stackars ralle fick slita arslet av sig igår och gjorde säkert en grym insats! Så tänkte överraska honom med att ge honom sovmorgon till halv 1 ikv och fixa baren själv och låta honom sova ut som han inte fick göra inatt..

Nää nu ska jag hem och sova siesta innan jobbet ikv.. blir nog en hård start och mkt att fixa skulle jag tro :P

Kaboom!

jävla gäster!

Vi jobbar ju faktiskt i serviceyrket och måste därför alltid vara trevlig mot gästerna med ett leende på läpparna men ibland vill man ju bara ta tag i nacken på dem, slänga över dem över baren, pressa ner citron i ögon på dem och sen ta och tequilaflska och dra rätt över käften för att sen slänga upp dem på baren igen och låta dem dansa vidare efter man tagit allt dem har i fickan och lagt i dricksskålen!!!

Igår var en sådan dag man bara hade velat gjort så då folk inte bara är snåla och vill ha gratis-shots eller pruta på shots som kostar 1euro (dvs 9 svenska kronor!!), utan igår stal dem t.o.m en jävla massa flaskor ur baren... 
Det som folk försökte (och vissa lyckades) ta va:
*2 Kamikazeflaskor
*1 Lemonadflaska
*1 Vodkaflaska
*1 Blå curacaoflaksa (likör)
*1 Sombrerohatt
* Adams shaker
* Vår sourmix (ett surningsmedel vi har i drinkarna för att de inte ska va så söta)


Jag tror det var "allt"!! 
När man ska blanda en drink och märker att flaskan man behöver är borta ger känslan att man bara vill ta en ny flaska och slänga i pallet på närmaste gäst med ett stort hånleende på läpparna!



Vi börjar få lite ont om bilder då vår kamera inte fungerar längre! Jävla expert :P
Ska dock försöka ta bildenra från Ninas kamera samt Omars så ni får lite nya bilder! Tills vidare får ni nöja er med det som kommer upp på FB!

_over and out-


PÅ SÖNDAG!!

PÅ SÖNDAG KOMMER OMAR; PONTUS OCH ALEX NER TILL OSS!!!!!! DET KOMMER BLI GALET KUL!!!!!!!!  OCH FAN BÄST FÖR ER ATT NI LYCKAS KLARA AV LISTAN NYGEN INTE LYCKADES MED!!! :P :D

Va fan gör dem här!!!

Ja då har man fått den största chocken ever här i rhodos! Tack för den!  
Och nu menar jag inte att det dansar fulla top-less brudar på baren för det händer då och då (fan va synd att det inte sker i sverige!!) utan nu vare 2 helt vanliga brudar som fick mig att sätta tequilan i halsen 3ggr om! 

Till skillnad från chocken adam fick när jennifer och camilla ramlade in i rummet så va ingen av oss förvarnade för detta!
Jag står och serverar en gäst och tittar upp och då ser ja två allt för välkända ansikten ja fan inte trodde ja skulle se HÄR!!! 
Nina Gibbemark och Bonnie Kjellblom dök upp i våran bar oinbjudan och överraskar oss lite för mkt! 
Och inte nog med detta utan dem ska klart som fan stö salt i såren genom att bo på VÄRSTA fräsha hotellet med underbar utsikt och har bara betalat ca 2000:- för resa och boende -.-  
Dock ser dem ut som jing och jang jämfört med oss (där vi är den svarta sidan!)  riktiga blekansikten! moihaha



Förutom detta har det inte hänt allt för mkt sista tiden!  Dock vare en skön lirare som ringde hem till syrran kl halv 7 på morgonen för att be om mera pengar då han skulle köpa sig själv 11 helrör! Enda misstaget han gjorde va att han gjorde det just kl halv 7 när vi höll på och stänga och deti nte va en käft ibaren. snacka om failad kung i baren!   
Dock är han en galet skön lirare! så kan inte klaga på honom!


 _over and out--

morgan i ett badkar

Lilla adam har en polare som är nere som är en riktigt kung i baren-Robban!

Efter jobbet så hittade ja honom vinglandes hemåt (runt 8 tiden) och blev medbjuden att dricka whisky på hans hotell och inte fna kan man tacka nej till lite whisky!

Efter att ha smitit förbi vakten i receptionen kommer vi upp till världens kaos! har vart massa bråk mellan några polare, och bråk gillar vi ju inte så vi sparkar upp en dörr, stormar in och fixar det som vi orkar fixa...dvs ta våran whisky, lite cola och sen drar ut på balkongen och låter grabbarna lösa skiten själva.. det slutade med att dem började kolla på grekiska barnprogram...

Juste, det va aldrig någon whisky utan vi råkade ta nån annans morgan ^^

Efter några för starka groggar kommer vakten från receptionen och ja sätter så klart drinkfan i halsen för trodde ja skulle bli utslängd men det va inte ja utan dem so hade bråkat blev utslängda från hotellet xD

Dock fick vi inte väsnans på balkonen så förflyttade oss till badrummet och satta oss ned..
Tror inte robban är jätteglad på mig idag, för ja råkade hitta en rakhyvel i badrummet och räcker nog med att säg aatt någon vid namn robban lär behöva måla ett nytt ögonbryn varje dag nu ett tag framöver xD


Får räcka med update nu..

-over andu out


Förlåt morsan!

Tror min käre mor mår sämre av min vistelse här än min lever!

Hjälpte en tjej hem igår som va alldelse för full och råkade då av misstag ringa morsan massa gånger i fickan så hon verkade fått panik och messade och bad mig ringa så fort ja kunde..  fattade nada  när ja såg messet men väckte tydligneh enna kl 5 på morgonen av alla mina samtal! Sorry mamma!  
Men lovar ja lever här nere! :D

-over nad out.


YES DEM ÄR BORTA!!!!!

SOm ni kan gissa av rubriken så slipper vi nu jennifer och camilla (SKÖÖÖNT!!!)!! vi räknade t.o.m ner hur många dagar det va kvar tills dem åkte!

Vår fina plåster vägg som vi räknade ner dagarna med :D








FÖr att vara ärlig va ni bara trevliga att bo med tjejer, iaf 12 dagar! hade dock aldrig någonsin i hela mitt liv delat lägenhet med er på en längre perios, för face it, ni är tjejer!


overandout-

Mattematik, va hände!?

När jag satt och skar citroner igår innan jobbet så började jag och ralle tänka efter lite på hur mkt citroner vi egentligen skär upp under högsäsongen.. Så vi satte oss och gjorde lite matte och gjorde en fin liten uträkning.. nu ska vi se om ni kan hänga med i våra tankebanor och se hur mkt på ett ungefär vi gör av med under högsäsongen på 10 veckor ^^

Vi räknade ut att på en kväll gör vi av med ungefär 13 flaskor tequila (13 liter) och en flaska ger 40 shots. Varje shot ska ha en citronskiva till sig. Högsäsongen är 10 veckor, vilket är 70 dagar.

Okej, försök att hänga med nu för nu ska det bli åka av..

13x40= 520 shots per kväll
520x70= 36400 shots på 70 dagar vilket är även minsta antal citronskivor som går.
13x70= 910 flaskor tequila, (910 Liter) super ni alkolister i er på 70 dagar!

Och för min och ralles del, hur många citroner går det och hur mkt skäranade blir det för våran del.. detta är den hemska biten! 

Varje citron skärs ca 15 gånger och ger ungefär 14 skivor, 12 användbara..

36400/12= 3034 citroner
3034/70= 43 citroner per kväll
43x15= 645 skurningar per kväll.
3034x15=45645 skurning totalt.

För övrigt räknade jag ut att när jag åker hem härifrån kommer jag ha +1200 bartimmar av erfarenhet.. det är mkt!

Nu kokar hjärnan.. to much matte på engång!

Tack Sofia!

Ville bara tacka Sofia för att hon äntligen erkände att jag är bättre än henne, och jag har bevis!

You made my day!

RSS 2.0